sürekli vücudunuzda ben çıkmaya devam ediyor mu? 25 yaşındayım kolumda, yüzümde,sırtımda her yerimde ben çıkıyor ?

önce kırmızı küçücük nokta sonra kahverengi oluyor. cildim çok hassas güneşe dahi çıkmıyorum. şimdi yüzümün saç bitiminde 3 nokta olan “ben”e 4.cü sivilce gibi çıkmakta olan ben ekleniyor. doktora gittim devlette ilgilenen olmadı. özeller ne durumda bilmiyorum. bunun bir tedavisi de yok diye biliyorum ama aynı durumda olan var mı ?

1. aynı durumdayım, ben aldırılabiliyor diye biliyorum

9 eylül 2019 01:19

2. Benimkiler leke gibi süslü . Birçok kişi sonra iz de kalıyor pişmanım yazmıştı. 10 yıl içinde tüm yüzüm benlerle dolacak diye hissediyorum.Sadece yüzüm de değil, kollarım da öyle .Her gün bir yenisi ekleniyor ve sebebini çözemedim bir türlü.

Tekrar randevu aldım bu sefer araştırma hastanesi yine devlet ama iyi bir doktora denk gelebilirim umarım

9 eylül 2019 01:23

3. Süslüüü aynı sekildeyim yüzüm dalmaçyalı gibi oldu haberini bekliyorum

9 eylül 2019 01:24

4. süslü doktorla görüşünce burayı günceller misin rica etsem zahmet olmazsa

9 eylül 2019 01:29

5. Tabii ki güncellerim ama randevu tarihi 18 Eylül, devlet olunca biraz sıkıntı .

Acıbadem var oraya mı gitsem diyorum ama yine muayeneden bir şey çıkmayacak gibi herhangi bir test ya da tarama yaptıran oldu mu aranızda ?

9 eylül 2019 01:34

6. 25 yaşındayım benim de çıkıyor hala ya. İki sence önce bildiğiniz dudağımda çıktı yani oha dediğim nokta orası olmuştu dhshd ben baya araştırmıştım internetten zamanında. eğer şekli bozuk değilse ve kahverengi ise endişelenecek bişey değil benler zamanla çıkar geçer her insanda olabilir diyordu. siz yine de doktora gidin tabi içiniz rahat eder en azından :)

9 eylül 2019 01:35

7. Stresle bir ilgisi var mı acaba ? Çünkü son birkaç yıldır daha da artıyor gibi geldi. Bazıları çocukluğumdan beri vardı çok göze batmıyordu ama son zamanlarda ekstra arttı.

Biliyorum doktor yine ilgilenmeyecek, ileri ya da ciddi bir vaka değilsem zaten görüşme süresi 10 dk falan yazıyor.

Umarım bir çaresi vardır da buraya yazabilirim

9 eylül 2019 01:40

8. ben cildiyeye gittim kontrol etti hepsini sıkıntı yok normaldir dedi et benine eline takılıyorsa plastik cerrah halleder kolay iş dedi o kadar bir de bir benimi fazla yolmuştum onda da sıkıntı olmamış krem verdi sadece

9 eylül 2019 02:42

9. stres ve güneş bana da etkiliyor gibi geldi kenimde

9 eylül 2019 02:43

10. Güneşe dahi çıkmazken ki bu sebepten d vitamin eksikliği yaşıyorum nasıl bu kadar benler  çıkmaya devam ediyor gerçekten hayret içindeyim. Beyaz tenliyim fakat bembeyaz değilim hatta hassas olmasından kaynaklı cildim kızarıyor  ve görüntüsü de hoş değil.

Ankara , İstanbul gibi illerde mi daha çok ilgileniyorlar süslüler? Öyle bir doktor bulsam dahi maliyetini şu an için karşılayamam ama birkaç doktorun görmesi gerektiğini düşünüyorum. Denize falan da gitmiyorum bu arada o da çoğaltıyormuş galiba

9 eylül 2019 05:19