sürekli yazmıyorsun diye trip atan flört?

1,5 aydır biriyle görüşüyorum. hatta görüşmeye çalışıyorum diyelim. çünkü sohbet hep “ sen hiç yazmıyorsun” ile kapanıyor nerdeyse. sürekli trip yemekten usandım. genelde erkekler daha rahat olur biz de durum tam tersi. sürekli ben trip yiyorum. hiç yazmıyor da değilim hatta telefonla ilk arayan , hatta sosyal medyadan kendisini ekleyen de benim. fazla ilişkim olmadı çok tecrübem yok demişti bana ondan mı böyle ? bir yere gidince de daha çok trip yiyorum. sizce bu durum neyden kaynaklanıyor ?

1. tecrübesiz olmasıyla alakalı muhtemelen, flört döneminde bile böyle trip atıyorsa bir sonraki aşamada daha kötü hale gelebilir süslü.

30 kasım 2020 11:24

2. Bu durumla alakalı yapılacak bir şey yok mu peki :/ bitirmelimiyim

30 kasım 2020 11:41

3. Ay flört dönemi uçuş uçuş olmalı ya trip yiyecekseniz ne eğlencesi var ki. Mesaj atsanız da üf bu kız bana köle psikolojisine giriyor erkeklerin yüzde 90ı

30 kasım 2020 11:59

4. Evet ben de bu yüzden katlanamayıp 1 hafta sonra iletişimi kestim. İşim gücüm yok elalemin tribini çekemem. Özellikle böyle erkekler çok sorunlu oluyor. Kesinlikle uzak durun. Böyle trip atanların geneli de kıskanç oluyor.

30 kasım 2020 12:12

5. Ay süslüm haklısınız galiba.

30 kasım 2020 13:15