sürtünme yoluyla hamilelik şüphesi?

kızlar çok kınayacaksınız biliyorum ama cevap verin lütfen. bundan 1 ay önce sürtünme yoluyla ikişkiye girdim adetimin son günüydü. bundan sonra adetime 12 gün varken kanamam oldu ama iki gün sürdü kahverengi ve pıhtılıydı. adet olmam gereken günden üç gün sonra adet oldum ve sadece üç gün sürdü yine kanamam çok azdı. yeni bir ilaç kullanmaya başladım o olabilir mi yoksa yerleşme kanaması dediğimiz şey midir? nolur yardım edin daha önce böyle bir şey başıma gelmedi bilmiyorum.

1. Şu an test alma gibi bir imkanım yok maalesef. Ailece küçük bir yerdeyiz yaz nedeniyle kuzenler falan.

27 temmuz 2018 03:30

2. Test yapmaktan başka bir çare yok ki süslü.

27 temmuz 2018 03:46

3. Of biliyorum ama hani adetde oldum gibi. Sadece azdı her zamankinden bende ilaca yordum ama sonra aklıma buraya sorulan soru geldi. Büyük ihtimal boş yere paranoyaklık yapıyorum. Sağolun cevap için.

27 temmuz 2018 03:50

4. 4. Anonim çok azdı ama bir pedi doldurmayacak şekilde ilaç adet düzensizliği yapıyor ona yordum ben Aslında.

27 temmuz 2018 03:51

5. Yemin ediyorum bıktım sürtünme sorularından. Evet cevap değil ama bıktığımı haykırmam lazımdı

27 temmuz 2018 05:02

6. adetin son günü yaşanmışsa hamile kalman nerdeyse inkansız çünkü yumurtlama döneminde değilsin ayrıca yerleşme kanaması 1 tl büyüklüğünde kan renginden farklı olur ve başka kanama olmaz hangi ilacı kullanıyorsunuz? sağlıkçıyım bilgi verebilirim. Ayrıca sürtünme yoluyla üzerinizde iç çamaşırı varsa boşalma çamaşır üstüne olmuşsa gebelik ihtimali yok denecek kadar azdır.

27 temmuz 2018 11:00

7. Daha öncede sormuştum ilaçla ilgili soru ara kanama yaptığını ama pek cevap alamadım. Aldactone kullanıyorum son anonim.

27 temmuz 2018 13:10

8. 8. Anonim neden sürtünme sorularından bıktınız acaba? Direkt olarak hamile miyim diye sorsam sıkılmazdınız herhalde.

27 temmuz 2018 13:12

9. sürtünme yoluyla ilişkiye girilmez süslü. ilişkiye girmemişsiniz, sürtünmüşsünüz.

27 temmuz 2018 14:15

10. 13. Anonim ben kendimi bu konuda açıklamak zorunda mıyım? Neyin ne olduğunu bilmiyorsunuz ki ben burada sağlıkla ilgili bir soru sordum. Kalabalık etmeyin.

27 temmuz 2018 15:24