süslüler çevrenizden biri 3 aydır sevgili olduğu biriyle evlense kızın hamile olduğunu düşünür müsünüz?

tanışma süresi dahil 3 buçuk ay olsun. apar topar 3 gün içinde evlendiler, aileler hariç kimseye haber de verilmedi. siz olsanız ne düşünürsünüz?

1. Hayır bana ne der geçerim çünkü kime ne?

27 haziran 2024 16:03

2. Evlenmeden olmaz demiş de olabilir ikisinden biri ve düğün nişan vs istemiyorlardır ama yine ilk hamilelik aklıma gelirdi

27 haziran 2024 16:07

3. İşi olmayan kısır günü teyzeleri gibi olmadığımdan bir y, z kuşağı olduğumdan yeterince derdim var der bif şey düşünmem.

27 haziran 2024 16:32

4. Bence cok romantik diye gaza gelmiş de olabilirler var böyle çiftler

27 haziran 2024 16:50

5. A4 aptal mısın kanka? Ben nerede peygamber olduğumu iddia etmişim kimse hakkında konuşmuyorum demişim? 'kendi yakın çevresinde böyle bir olay olsa koşa koşa kız grubuna yazacak insanlar burada sırf soru sahibine laf sokmak için herkes kendi işine baksın tribine girmiyor mu gülüyorum' ben de sana gülüyorum hakkımda zerre kadar şey bilmez söylediği şeye bak densizin. Kaldı ki soru sahibine laf sokacak hiçbir şey yazmamışım söylediğim şey şu 'hayır demem çünkü bana ne kime ne'. Kime neyin lafını sokmuşum ruh hastası seni?

27 haziran 2024 16:54

6. Ne meraklısınız ya . Hamile olsa kime ne sanki sizi s*ktler. İnsanları anlamak gerçekten zor anladıkça da midem bulanıyor artık ya. Böyle böyle azalacak derken yok arkadaş

27 haziran 2024 17:50

7. Benim çevremde böyle 30+ olup evlenenler var. artık evlilik konusunda baya kararlı oluyorlar önemli konularda anlasiyorlarsa kafalar da biraz tutuyorsa uzatmadan aile vs çok karistirmadan nikahı bastılar. Ama haber bile vermemek biraz extrem değil mi hamilelik için evlenilse bile bir söylersin biz evleniyoruz diye 😂

27 haziran 2024 17:54

8. Eğer biriyle evlilik kararı alırsam kimseye söylemeden biz evlendik demenin hayalini kuruyorum. O kadarını yapamazsam da her hazırlığı bitirdikten sonra şu gün nikahıma davetlisiniz demek de güzel olabilir. Belki bu kafada insanlardır.

27 haziran 2024 20:59

9. Anonim 1 e katılıyorum. Ya hamile Ya da bir taraf gerçek yüzü ortaya çıkmadan hemen evlenmek istiyor ki iş bozulmasın. (gizlinot: Böyle bir olaya şahit oldum. )

27 haziran 2024 21:09

10. 3 aydir biriyle birlikteyim neredeyse evlenecektik hamile degilim ilk goruste ask (genc de sayilmam)

27 haziran 2024 22:02