süslüler öğlen bir instagram hikayesi attım hoslandigim kişi baktıktan 6 saat sonra hikayeme cevap verdi sizce amaç ne?

akşamüstü saatlerinde baktı. birkaç saat önce o hikayeme girip yanıt vermiş biraz sohbet ettik sohbet arkadascaydi. sizce hikayeye baktıktan bir süre sonra tekrar girip bakıp yanıt vererek ilgimi mi cekmeye çalışıyor ? mutlu oldum ama minik bir abartma belkide oylesinedir diye kaldı aklımda. siz neye yorardiniz?

1. normalde iletişiminiz nasıl? ben bazen hızlı hızlı geçerim daha sonradan incelerim belki öyledir veya dediğiniz gibi cevap verip sohbete çalışmıştır

13 nisan 2021 02:39

2. Amaç istediğinde yazması. Bunun altında neden bir şey arıyorsunuz? Sanırım takıntılısınız saat saydığınıza göre

13 nisan 2021 02:39

3. Anonim 1 süslü normalde uzun zaman ben bu kişinin peşinden koştum en sonunda artık vazgeçtim bu ay içindeki 3. Yazısı falan. İletişimimiz hep arkadaşça ve mesleki sohbet üzerine. Flört edemedik hala.

Anonim 2 buradan nasıl takıntılı olduğumu çıkardınız anlayamadım ? Neyin takıntısı İnstagram hikayeyi kaç saat önce attığımı gösteriyor , Algida seçicilik olarak hikayeme hoslandigim insanın bakıp bakmadığını bakıyorum. Akşamüstü baktığımda görmüştü. Bu gece cevap verdi. Saat saymadım saatler zaten yazıyor. Her yere takıntılı yazmayı bırakın . Hoşlanmak diye normal bir şey var , her hoşlandığımiz insana takıntılı değiliz.

13 nisan 2021 02:44

4. Ss konuya bi yorumum yok da neden çift boşluk koyarak virgül ekliyorsun a0 türkçe... bu     ,   Nedir?

13 nisan 2021 02:49

5. Telefon otomatik yapıyor .

Anonim 5 soruna yanıt verecekken silmissin ama yine de yazayım hikayem bomboş bir manzara yani cevap verilecek espirili bir hikaye değil. Verdiği cevapsa güzel cekim ve alkış emojisi

13 nisan 2021 02:54

6. Sizin hakkinizda kafasinin karisik olduguna yorardim suslu, ve iletisim kurmaya calistigina tabii ki

13 nisan 2021 02:56

7. Evet anonim 6 süslü bende öyle düşünüyorum aslında. benim ona olan ilgimin farkındadır kesinlikle bundan eminim. Ama kendi hisleri (tabi varsa) bundan emin değil. Benim hislerimi bildiği halde yazması ama konuşmayı bir ileri seviyeye taşımaması falan net olamadığını gösteriyor. Keşke netleşse ya , böyle arada kalınca olmuyor.

13 nisan 2021 03:03

8. O zaman siz ustune gitmeyin ki o sizin ustunuze gelsin. 😉 kendi hislerinden emin olabilmesinin tek yolu, sizin ona karsi olan hislerinizden emin olamamasindan geciyo. Bilmem Anlatabildim mi

13 nisan 2021 03:34

9. Vay anasını, insanlarla iletişim kurarken bu kadar düşünüyor musunuz ya? Hayırlı işler.

13 nisan 2021 08:14

10. Anonim 6 süslü çok teşekkür ederim haklısın bu çizgiden devam edeceğim eskisi gibi yazmadan , üzerine düşmeden , o yazdığında arkadaşça bir iletişim kurarak

13 nisan 2021 08:50