süslüler 4 gün önce 3. deliği deldirmiştim kulak memesinde?

en çokta o acıdı biraz kıkırdağa yakındı çünkü günlerdir takmıyordum ama son gün kaşındı ve yatarken acıyordu yatamadım bu arada bactroban sürüyordum hep tabancayla delindi. neyse dün gece çıkardım dayanamadım uyudum cidden canım da yanmadı küpe kıkırdağa batuyormuş herhalde şimdi takmaya çalışıyorum önden giriyor arkadan çıkmıyor kafayı yiyeceğim kapanmış olabilir mi bir gecede günlerdir çıkarmamıştım

1. Kapanmıştır süslü 3. Delik zor iyileşip kolay kapanıyor

29 eylül 2021 11:50

2. süslü küpeyi bir de nazikçe arkadan takmayı denediniz mi? kabuk bağlamış de olabilir aynı sorunu yaşamıştım. takabilirseniz küpeyi çıkarmayın lütfen. küpenin üzerine krem sürüp öyle de deneyebilirsiniz.

29 eylül 2021 12:00

3. Of ama delen kişi 4 gün sonra çıkarabilirsin demişti süslüler, ben acısına dayanamadığım için çıkardım şimdi resmini çektim arkada delik gözüküyor ama ilerlemiyor önden kabuk bağlamıştı ama arkadan sokamıuorum göremiyorum yani deliği çok arkada kalıyor bence 5-6 saatte kapanmamıştır yani o kadar hızlı nasıl deri üretir cilt bilmiyorum annem baticon al dedi ama yaparken de iyice tansiyonum düştü sokmaya çalıştıkça canım da yanıyor moralim bozuldu akç gündür acı çekiyodum

29 eylül 2021 12:11

4. Süslüler oldu ya ucuna bactrocan sürünce çat diye girdi valla, yalnız inanılmaz acıyor inş bir şey olmaz arkasını klipslemeden soktum küpeyi hava alsın diye kenarlarına da hep bactroban sürdüm anam ne zormuş bu kulak deliği ya tragıs yaptıracaktım yemin ederim vazgeçtim bu ne böyle kulak memesinde böyle olduysam kıkırdqkta hastanelik olurum ben tövbe

29 eylül 2021 12:39

5. üçüncü delik pişmanlıktır. Burnumu deldirdim hiç sorun yaşamadım ama o üçüncü delik iyileşene kadar sinir etti beni. Sonuç: hiç küpe takmıyorum artık. :))) sıra sıra dizerdim eskiden. Vallahi yaşlanıyorum.

29 eylül 2021 13:03