süslüler aranızda burnu kötü olup yine de güzelliğiyle dikkat çeken var mı ?

kızlar bu aralar burnuma taktım. sanki burnum yüzünden çirkinim. aranızda burnu kötü olsa bile güzelliğiyle dikkat çeken, hep beğenilen var mı ?

1. süslü ben çok güzel bir kız değilim ama girdiğim her ortamda dikkat çekiyorum(gizlinot: biri gelipp hııııı kesin öylesiiindirrr, demesin lütfen). tabi bunda en başta fizik ,giyim kuşam, saçların da etkisi vardır.

16 ocak 2021 17:28

2. bu arada benim burnum öyle hafif kemerli falan değil. hatta kemer yok ama bariz çok büyük bir burnum var. hatta hayatımda hiç yan profilden fotoğrafım yoktur. bazen burnum küçük olsa nasıl olurdum diye shopluyorum kendi kendime. çok daha güzel olurmuşum, zaten atanınca ilk işim burnumu yapmak.

16 ocak 2021 17:34

3. süslü burnum güzel ama ben güzel değilim... burna baglı değil demeye geldim

16 ocak 2021 17:35

4. Burnum gercekten guzel degil ama normal erkek  arkadaslarim olsun sevgililerim olsun escinsel erkek arkadaslarim olsun vs hee tipten erkek arkadasim burnum hakkinda hic bisi demedi. Aksine kemerli burunlsri karakteristik buluyorlar ndksnsksjs garip ama ben sevmiyom mesela annsjss

16 ocak 2021 17:47

5. Burun konusunda kafam çok karışık süslü sık sık estetik mi diye sorulur bu iyi mi kötü mü bilmiyorum ama ben hic beğenmiyorum cok buyuk geliyor ve top gibi. Kucultunce begeniyorum kendimi. Ama ilgi goren biriyim. Sanirim butun olarak fizigimle butunlestigi icin diger suslulerin dedigi gibi.

16 ocak 2021 17:58

6. arkadasimin burnu gerçekten cok kötü tek tek bakinca yüz hatlari falan da pek güzel degil ama fiziği ve davranislari o kadar seksi ki herkesin dikkatini cekiyor. cok cilveli bir kız ve bence baya güzel zaten.

16 ocak 2021 18:20

7. Valla yalan borcum yok isteyen de inanmayabilir ama güzelliğimle dikkat çeken bir insanim burnum da Karadenizli burnu gibi olmasa da çirkin diğer yüz hatlarimdan kurtarıyorum

16 ocak 2021 18:24

8. Hayatimda hic burun guzelligine bakan erkek gormedim.

16 ocak 2021 18:37

9. Ece targıt'a baktım da burnu güzel bence ahagah