süslüler az önce fahriye evcen'in boyuna 1,67 dediler bi programda?

çok şaşırdım, tv'de insanlar ne kadar büyük görünüyor ben bu kadın 1,75 filandır diye düşünürdüm herhalde sorsalar. burak özçivit de 1,84müş onu da daha uzun sanıyodum. sizce özel olarak böyle bi algı mı oluşturuluyor yoksa tv olduğundan daha mı uzun gösteriyor?

1. cidden mi süslü benim aklımda nedense bacak boyu filan baya uzun biri olarak yer etmiş. instagramdaki fotoğrafları da keza uzun duruyor

koton reklamlarında mesela baya uzun durmuyor mu

11 eylül 2018 12:29

2. lfkfkfkf salak gibi hissediyorum şu an :d

11 eylül 2018 12:32

3. Biz hep topuklu ayakkabılarla izliyoruz. Ben sanmıyorum o kadar boyu olduğunu. Varsa bile vücut tipinden dolayı bana boylu gelmiyor.

11 eylül 2018 12:34

4. haklısın 6. anonim. ama şimdi biraz instasına göz attım da yine de bacak boyunun uzun olduğunu düşünüyorum boyuna oranla

11 eylül 2018 12:54

5. 1,67 den de kısa olduğuna eminim süslü. Benim boyum 1,68. Alaçatı’da fahriye evcen , burak özçivit ile beraber yanımdan geçti. Aramızda fahriye ile baya bi boy farkı vardı. Arkadaşlarımla görünce şaşırmıştık hatta. Gerci kısa mısa ama güzel kadındı

11 eylül 2018 13:37

6. kendisini canlı görmüş biri olarak ben de daha kısadır diyorum. aramızda bariz boy farkı vardı, ben de uzun biri değilim.

11 eylül 2018 14:28