Şu ya şu (link: https://i.hizliresim.com/72w6uzw.png ) tek yapmanız gereken sadece biraz teknolojiyi kullanmak. Google harita > beşiktaş evlendirme dairesi > konumun > enter
Googlea sorulması gereken soruları buraya sormak biraz saçma yapay zekaya sorsan söyler
Onu yapmayı biz de biliyoruz oraları daha iyi bilen insanalr cıkar elbet biri kestirme bi yol yazar belki diye yazdım. İst bilmiyorum her şeye de karışmayın ya bilmiyosan yazmasaydın süslücüm kendini boşuna yormuşsn
Yazmadım zaten. Hangi otogar oldugunu bile yazmamışsın (link: https://hizliresim.com/7jhsf28 Chat gpt) yabancı ülkede değilsiniz arkadaşlar biraz google biraz internet
Metro ile yenikapı, yenkpıdan hacıosman metrosuyla gayrettepe veya Mecidiyeköy, oradan otobüske beşiktaş iskele.
evlendirme dairesinin tam önüne otobüsle varmak olası değil pek, Beşiktaştan merkezden illa yürümen gerekecek 500 metre kadar. Yada metrodan Mecidiyeköyde inip taksiyle tam önüne gidebilirsin taksi 100lira falan tutar.
Esenler yerine alibeyköyde inerseniz bindiğiniz otobüsün beşiktaşa servisi vardır en kolay öyle ulaşırsınız
+ mecidiyekoye gel ordan taksiye bin besiktas evlendirmenin onunde inecegim de, fazla tutmaz arkadas da yazmis yukarda. yol zaten 10-15 dk surer max. gicik taksiciler bazen durmuyor sansin iyiyse cabuk bulursun. besiktasa gelince de migros var onun hemen ustunde oluyor evlendirme dairesi, kasisinda da besiktas pazari var gelince kolay bul diye detay verdim. bu sicakta yurume abarti sicaklar basladi
Süslü Beşiktaştan çok yürüme yolu var. Yıldızdan kestirme bir yol iniyor ama o da yürüme yolu. Servis araştır, yakın bir yere gel oradan taksiye bin direkt önünde inersin
esenler yerinde alibeyköy otogarında inme şansınız varsa evlenme dairesine en yakın gidiş yıldız metrodan ama yine de bi 6-7 dk yokuş aşağı yürüyeceksiniz. eğer mecburen esenler otogarından gelecekseniz iki seçeneğiniz var. 1- m1 otogar metrodan yenikapı, yenikapıdan m2 metro ile osmanbey, osmanbeyde inince de 26b otobüsüne bineceksiniz. beşiktaş evlenme dairesi diye durak var, önünde indiriyor.
2- herkesin yazdığı gibi mecidiyeköyden taksi. bunun için de üstteki güzergahla aynı, önce m1 metroyla yenikapıya, yenikapıdan da m2 metroyla mecidiyeköye gitmelisiniz. size en büyük tavsiyem de moovit uygulaması, gideceğiniz yere nasıl gidebilirsiniz tüm ulaşım seçeneklerini, metro duraklarından otobüsün geçme dakikasına kadar gösteriyor