süslüler ben ankarada bir üniversite yakınındaki sitede oturuyorum?

okurken aynı zamanda çalıştığım için de ankarada kalmaya devam ettim pandemide. neyse konuya geleyim. benim balkon komşum da tahminime göre bir öğrenci kadın. son 1 haftadır sürekli kız arkadaş grubu ile balkonda oturup yüksek sesle şarkılar söyleyip geç saatlere kadar oturuyorlar. bir yandan hoşuma gidiyor çünkü benim bu şekilde görüştüğüm bir arkadaş grubum olmadı hiç. çok tatlı geliyorlar. bir yandan da cam açık uyumak zorundayım ve uyurken seslerinden rahatsız oluyorum hep. sizce site yönetimine şikayet etmeli miyim ne yapmalıyım sizce ? bir gün iki gün değil gerçekten son bir haftadır sürekli devam ediyor bu durum.

1. aklınızda olsun, uyardıktan sonra bir şey değişmediğinde şikayet ederseniz siz olduğunuz bilinecektir. Ben böyle durumlarda doğrudan yönetime anonim bir şekilde telefonla şikayette bulunuyorum. insan hakları mahkemesine vermiyorsunuz neticede, alt tarafı site yönetimi telefon açıp ya da kapılarına gidip böyle böyle bir şikayet var, dikkatli olur musunuz diyecek. bizim sitede telefon açılıp şikayet iletilip dikkat etmeleri rica ediliyor, benim gidip uyarmam ve sonra hiç bir şey değişmemesinden çok daha etkili oluyor. tabii sonuç olarak siz bilirsiniz.

12 haziran 2021 02:01

2. Süslü bence de anonim uyar. Insanlar türlü türlü bulaşmaya değmez. Sitenin bir avantajı da bu.

Şarkı söylemek isteyen bara,pavyona buyursun geç saatte balkonda neden söylenir hiç anlamam.

12 haziran 2021 02:22