süslüler bir erkeğin evli olduğunu nereden anlarsınız?

bir flörtüm var, bazı davranışları acaba bu adam evli mi diye düşündürüyor. açık açık sordum evli olmadığını söyledi. elimde ki en güçlü delil, sabah uyandığında attığı bir özçekimde; komidinin üzerindeki çerçevede bariz belli olan düğün fotoğrafı. fotoğraf flu tam seçemedim kişileri. onu da sordum, kız kardeşinin düğününde çekilmiş bir fotoğraf olduğunu söyledi. sizce nasıl emin olabilirim?

1. sosyal medyadan çıkarım yapsanız aslında hiç ipucu yok mu

17 nisan 2019 15:08

2. Eğer belli saatler içinde ulaşamıyorsanız buradan bir çıkarım yapabilirsiniz.

Mesela akşam 8 ile 12 arası, evde yemek ve televizyon izleme saatleridir ya genelde. Bu saatlerde ulaşamıyorsanız, cevap vermiyorsa ve rutin haline gelmişse bu büyük ihtimalle evlidir.

17 nisan 2019 15:16

3. şu fotoğraf işi benim aklımı çok karıştırdı normalde derdim ki nerden çıkarıyosunuz

peki süslü mesajlaşma saatleriniz nasıl ?

17 nisan 2019 15:18

4. E devletten açıp göstersin :d

17 nisan 2019 15:19

5. kimliğini göstersin? ya da siz çaktırmadan bakın sizde kalıyorsa uyurken falan. başka türlü anlamak zor sizi sosyal medyada engellemiş olabilir. başka hesaptan adını soyadını aratın. adını soyadını da değiştirdiyse zaten hiç bulamazsınız o da ayrı bir mevzu. herşeyi beklerim ben erkeklerden. en net çözüm kimliğe bakmak.

onun dışında takip edebilme şansınız varsa edin. evini falan öğrenebilirsiniz böylelikle.

17 nisan 2019 15:26

6. benim erkek arkadaşım da ailesiyle yaşıyor evdeyken pek telefonda konuşmak istemiyor özelim yok yeğenlerim geliyor bazen 30 yaşındayım insanlar özelimi duysun istemiyorum diyor. ben eminim evli değil mesela ama emin olmasam şüphelenirdim. bazen benimki de haftasonu gündüz benimle akşam ailesiyle oluyor. onlar normal de fotoğraf beni de işkillendirdi.

17 nisan 2019 15:28

7. eski sevgilimin beni aldattığını boynundaki hafif bi kızarıklıktan anlamıştım mesela. şüphelenip her hareketini takip ettim ve bingo. bu süreç çok yoruyor insanı. 6. süslüye katılıyorum tek yaşıyorsa onun evinde plan yapmayı teklif et. sana geleyim falan gibi. ozaman o kardeşinin düğün fotosunu da görürsün?

17 nisan 2019 15:30

8. Sohbet arasında normal bi şekilde sorun hala sende mi diye, gittiklerini söyledikten sonra akşam bi saatte sana geliyim mi falan yapın. Bence fotoğrafın yatak odasında durması aşırı saçma ve inandırıcı değil açıkçası. Eğer ona gitmenize de bahane buluyorsa direkt salın. Baştan emin olmadan ilerlemeyin bence zaten, sonra siz üzülürsünüz süslüm.

17 nisan 2019 15:30

9. ay süslü bir an önce netleştir yer bitirir bu şüphe seni. komidinin de kardeşinin düğün fotoğrafını koyan ilk defa duyuyorum. FAcebook filan da mı yok? Arkadaşlarına baksan tek tek. tek başına yaşıyorsa kesinlikle bikaç haftaya seni evine çağırır. Çağırmassa zaten evli. Erkekler pek öyle ailem geliyor, yok eve giriyorum telefonu kapatayım tribinde olmaz. benim burnuma pis kokular geldi.

17 nisan 2019 15:31

10. Siz nasıl tanıştınız peki? İş ortamı vs ise tanıyan birine üstü kapalı sorulabilir. Kardeşinin düğün resmine bakmak isteyebilirsiniz, annesi veya kardeşinin adını vs öğrenebilirseniz onun sosyal medya hesabına bakılabilir. ama en iyi çözüm nüfus cüzdanına bakmak. ben olsam nüfus cüzdanındaki fotoya bakayım, sen yenilettin mi vs gibi saçma ama kesin çözümlü sorular sorarak kimliğe bakardım.

17 nisan 2019 15:32