süslüler buraya bol bol wattpad ve webtoon önerisi yapabilir misiniz, ne okuyalım?
geçen de soru açmıştı bir süslü ama pek bir öneri görememiştim cevaplarda:(
cevaplar
Romance 101
Odd girl out
Cursed princess club
When jasy whistles
My dear cold bloded king
Lore olympus
See you in my 19th life
Untouchable
21 şubat 2023 12:17
erotik olanları yazabilir misiniz yanına +18 falan belirtirseniz iyi olur.
21 şubat 2023 12:37
Bl öneri de gelsinn
21 şubat 2023 12:40
Benimkilerin hiçbiri +18 değil ama çoğu romantik temalı.
21 şubat 2023 12:44
Webtoonlari nereden okuyorsunuz? Uygulamada popüler ve cidden güzel olan tüm webtoonlar paralı. Hemen de bitiyor, coin de çok pahalı. Tek tek bölüm beklemekten ciğerim soldu. Hayalistic falan son zamanlarda aktif gelmiyor bana. Başka site de bilmiyorum. Mesela yumi's cells okumak istiyorum ama bulamadım.
21 şubat 2023 12:52
Mangago vardı
21 şubat 2023 12:53
Bl önerisi lütfen ++++
21 şubat 2023 13:33
Bj alex, 19 days, cherry blossoms after winter şu an aklıma gelenler
bulursanız size düşeş ben yek, wattpadte olabilir kurtuluş ve turan>>>>
21 şubat 2023 13:44
Mangagonun gidişi çok üzdü beni hiçbirinin aklitesi öyle değildi :(
Hem hızlıydı hem de arayüzü çok güzeldi şimdi vpnle giriyorum ama yavaşlado yani :(
Benim önerilerim:
In the bleak midwinter; müzikleriyle falan okuması aşırı zevkli webtoonsdan okuyorum
Eleceed aşırı sevimli ve eğlenceli benim için
Under the oak tree, bi doğru düzgün konuşsalar bütün problemleri hallolurdu ama riftannn ♡♡
Solo leveling bunun sadece çizimleri çok hoş diye okuyorum çünkü ana karakter fazla güçlü ve hiçbir zorlukla karşılaşmadan her şey halloluyor.
Let's play bence anlatılış şekli çok hoş ve diğer romance webtoonlarına göre daha realistik
Bir de bu aralar çok utanıyorum ama ao3'den drarry fanficleri okuyorum. Ama yani ben kitaptaki hallerini düşünmüyorum normal draco ve harry max uzaktan arkadaş olur gibi geliyor. Au gibi şeyler okuyorum enemies to lovers fikri hoş yani dkgkdkdks
21 şubat 2023 17:34
A6, aktif olarak hala devam edenler ücretsiz oluyor. Eskiden biten hikayeleri günlük 1 bölüm okuyabilme saçmalığı yoktu ne güzel. Hepsi böyle değil bu arada ama bulmanın tek yolu rastgele bakınıp keşfetmek.