süslüler düz memur olmak mı öğretmen olmak mı?

siz hangisini seçerdiniz?

1. Öğretmenlik plazalarda bilgisayar başında oturup onu bunu zengin etmekten daha sıkıcı değil bence.

2 şubat 2022 05:20

2. Bence öğretmenlik daha itibarlı meslek ama yok mesleği sevmiyorsanız. Memurluğu da dusunebilirsiniz memurluk görevde yükselme sinavlariyla önü açık. İki mesleğinde farklı zorlukları var belki öğretmenlik bi tik daha rahattır.

2 şubat 2022 05:36

3. Eğer çocukları seviyorsanız öğretmenlik. Yok sevmiyorsanız memurluk. Öğretmenlik sevmeden yapılmaz.

2 şubat 2022 07:07

4. Öğretmenliğin duz memurluktan rahat olduğunu iddia etmek için düz memur olmak lazım hshd.

2 şubat 2022 08:01

5. kesinlikle düz memurluk

2 şubat 2022 08:03

6. öğretmenlik sabır işi bence, çocuklar kadar veliler de öğretmene sıkıntı yaratabiliyor.

düz memurluk daha rahat gibi görünüyor bana.

2 şubat 2022 08:17

7. Öğretmenlik zor süslü. Bizim branşa bi öğretmen arkadaş geldi memurluktan. Ki bizim haftada 2 günümüz boş ona rağmen adam pişman istanbula vermeyecek olsalar geri dönerdim diyo. Biz sabah işe gider kahvaltımızı yapar rahat rahat işlerimizi yapardık diyo. Öğretmenlikte böyle bir şansın yok. Sabah 8 akşam 4.30 arası okul 10 dk tenefüsler ve öğle arası hariç sürekli çalışıyosun durmaksızın. Ay yoruldum bu işi yarın yaparım gibi bir lüksün yok

2 şubat 2022 10:10

8. Öğretmene köle demek için manyak olmak lazım skdksk

2 şubat 2022 13:42

9. Duz memur ne demek ve nasil olunur

2 şubat 2022 13:59

10. Ülkede itibarı olan bir meslek var mı? Doktorlar şikayetçi, öğretmenler şikayetçi, mühendisler şikayetçi... bu ülkede itibar için meslek seçilmez her gün doktora şiddet haberi görüyoruz. Kuzenim öğretmen öğrencinin çantasında bıçak bulduğu için velisini çağırdı, adam beni bunun için mi çağırdınız diye üzerine yürümüş. Kısacası sevebileceğiniz bir meslek seçin kimsenin gözünde bir kıymetiniz olmayacak çünkü.

2 şubat 2022 14:50