süslüler evine süleymancık kertenkelesi giren oldu mu nasıl kurtuldunuz ilaç adı vs?

1. Beş dakika önce internette bunu araştırdım ve buraya girip bu başlığı görünce şoka girdim :) az önce odamda gördüm ama pencerenin çerçevesi ile duvar arasında bir yere girdi yatağa tırmanmasın diye dua ediyorum :)

1 eylül 2019 00:11

2. Öldürmeyin kıyamam o da can

1 eylül 2019 00:19

3. Anonim 1 sanırım yaz ayları dolaşıyorlarmış ortalıkta ondan ikimize de denk geldi heralde. Anonim 2ve 3 üzgünüm ben de ama bir şekilde kurtulmam gerekiyor iki tane ufak yavruyu yakalayıp atabildim ama anne hala evde daha ne kadar doğuracak belli değil evi mi sarsın yani. Çözümü olan arkadaşlar varsa bilgilendirsinler lütfen.

1 eylül 2019 00:24

4. lütfen öldürmeyin tamamen zararsız bir can, zaten korkar size yaklaşmaz. bence çok da sevimli<3

1 eylül 2019 00:57

5. süslüm süleymancık hem çok tatlı hem de çok faydalı bir hayvandır, lütfen öldürmeyin :) insandan korkar zaten gelmez yanınıza kaçar hemen. üstelik böcek örümcek vs yiyeceği için evinizi de temiz tutar :)

1 eylül 2019 01:11

6. Evi sarmaz merak etmeyin ama süleymancık giderse evi böcek ve örümcek sarabilir

1 eylül 2019 01:28

7. fakat dinozor falan degil onlar hani bi sey yapmaz, oldurmeniz '' gerek'' falan degil. annesi yoktur belki hem. ayrica bunlar yumurtlayan hayvanlar. her yere yumurta biraktigini sanmam.

1 eylül 2019 01:32

8. Anonim 8 annesini de gördük çünkü, mutfağa girdiğimde 2 adet yavru gördüm onları dışarı attım, fakat büyük olan kaçtı ve kaçarken bir yavru daha bıraktı onu da attım dışarı. Yani bende hayvanseverim de mutfağımda bir gecede 4 tane kurbağamsı kertenkele gördüm ve hoşlanmadım istemiyorum hijyenik de bulmuyorum yemek vs pişen yenen yer, küçük çocuk görse korkadabilir belki, gelmemelerini sağlayacak yol arıyorum, keşke benim değil sizin eve gelseymiş ne diyeyim ben sizin gibi düşünmüyorum üzgünüm

1 eylül 2019 01:44

9. Yahu sakin olsana soru sahibi. Saldırdın hemen. Ilaç soruyorsun, çık madem çarşıya, nalburcuda bile satılıyor toz ilaçlardan. Öldürmekse amaç çok kolay öldürebilirsiniz, çarşı yok mu yakınlarda?

1 eylül 2019 11:29

10. Anonim 3 Telaşlı olduğumu nereden çıkardınız? Öldürmek istediğimi nerden çıkardınız? Akşam saati olduğu için bir yere soramamıştım artık çözüm buldum zaten teşekkürler.

1 eylül 2019 11:50