süslüler evlenme teklifi aldığınızda nasıl hissetmiştiniz?

özellikle beklemediğiniz bir kişiden ya da çok değer verdiğiniz ama evlenmeyi düşünmediğiniz birinden evlilik teklifi aldınız mı? ya da çok sevdiğiniz birinden asla beklemediğiniz bir anda teklif aldınız mı? nasıl hissettiğinizi paylaşabilir misiniz?

1. Direkt olarak yüzükle gelemedi de brn öylesine çıkıyoruz çok da ciddi değildir dediğim ilişkide bana "ben seninle evlilik düşünüyorum evlenmeyeceksek beni oyalama" demişti. Ayrıldım ben de

3 ağustos 2022 12:17

2. Zaten konuşuyoduk geleceği 5 yıldır birlikteydik ama ben iki sene sonrasına bekliyordum gezerken çat diye benimle evlenir misin dedi çok komik geldi bi beş dakka güldüm sonra sarıldık öpüştük

3 ağustos 2022 13:09

3.  ss beklemediğiniz kişiden evlilik teklifi aldınız mı cümlesine güldüm ya sjdkdjdkdkl o ne demek? ay sucu kapıda aniden evlenme teklif etti falan mı bekleyerek sordun orasını anlayamadım djfkdjdkdkl

eşim evlenme teklifi ettiğinde çok mutlu olmuştum çünkü onunla evleneceğimi biliyordum, yani ben onunla evlenmeyi çok istiyordum, altıncı ayımızda falan emindim her hareketi her söylediği her yaptığı kısacası şeyine ayrı bayılıyordum ve istediğim adam işte bu diyordum. birinci senemizde konuşmuştuk bir gün, benimle hayatını geçirmek istediğini benden başkasıyla geleceğini düşünemeyeceğini bizim artık sonsuza dek beraber olmamızı istediğini falan söylemişti ben de ona anlatmıştım seni tanıdığım ilk aylarda emin oldum hayatımın erkeği olduğuna diye. ama evlilik teklifi falan yoktu sadece bunları konuştuk, beraber yaşamaya başladık kısa süre sonrasında. i̇kinci senemizden sonra evlenmeye karar verdik, yani baya normal sıradan huzurlu bir cumartesi dışarıda öğle yemeğinde elimi tutup evlenelim biz karı koca olalım dedi, ben de evlenelim dedim çok sevindim ve kocaman sarıldım, öptüm. gözlerim doldu çok mutluydum. kalktık masadan gidip bana beraber yüzük seçtik, aldı taktı elime dükkanın önünde, el ele parka gittik dolaştık uça uça, oradan da evimize yürüdük. Annemi aradık söyledim. çok güzel bir gündü, çok mutlu ve huzurluydum, hava falan ışıl ışıldı o gün bir disney filmi gibiydi yani benim hayalimde öyle kayıtlı, öyle hissetmişim :d

3 ağustos 2022 13:21

4. hiç beklemediğiniz birinden teklif alabiliyorsunuz evet. nesine şaşırdınız ki? sucu olmasına gerek yok. i̇ş yerinde aynı katta farklı departmanlarda çalıştığım birisiyle kahve alırken karşılaşıyorduk hep. merhaba nasılsınız o kadar. sonra kahve alışlarını benim mutfakta olduğum ana denk getirmeye çalıştığını farkettim. aradan fazla zaman geçmeden bir gün öğlen beraber yiyelim mi dedi tabi olur dedim ve o öğlen yemeğinde beni çok beğendiğini eğer olumlu düşünürsem kısa zamanda evlenmek üzere benimle görüşmek istediğini söyledi. bu evlenme teklifi sayılıyor mu? bence evet. geleceğe dair tüm planlarımı sordu ve kendininkileri anlattı. hiç beklemediğim birinden çat diye evlenme teklifi aldım. sonuç: kabul etmedim. tekrar düşünmem acele etmemem için ısrar etti ama yok kabul etmedim.

bir diğeri: eski sevgililerimden biri kendisi için önemi olan bir yere götüreceğini söylemişti. romantik bir tipti, aklıma bir şey gelmedi. gittik denize karşı bir tepede ıssız bir ağaç altında durduk. sadece ikimiz varız sarıldı ve evlenme teklifi etti. yüzük almamış. ulan böyle teklif mi olur diyip kabul etmedim. şaka şaka. çok iyi anlaştığım ama aşık olmadığım ve evlilik düşünmediğim biriydi kabul etmedim. evlilik teklifi etmesini beklemiyordum.

bir diğeri: birlikte gerçekten çok iyi vakit geçirdiğim acayip eğlenceli, komik, zeki, seksi ve tam romantik serseri diyeceğiniz bir adam vardı. sevgili miyiz değil miyiz adını koymadığımız long distance bir ilişki yaşıyorduk. bir gün yine yanına gitmişim. balığa çıkacağız dedi. çıktık, her şey güzel. müzik açmışız biralarımız elde gün batımına doğru teknede gidiyoruz. bir noktada durduk. elime oltayı verdi. sen teknenin bir ucunda dur ben diğer ucunda dedi. ben aldım oltayı bekliyorum balık vuracak da çekeceğim. telaşla çağırdı kol gel benim oltaya balık vurdu sen çek! hemen gittim aldım oltayı. yavaş yavaş çek dedi çekiyorum ama oltanın ucunda balık falan yok kaçmış yaa boş bu dedim. oltayı sardım sardım ve ucunda bir yüzükle karşılaştım. ben oltayı çekemeden yüzük denize düşerse korkusuyla ölüp ölüp dirildiğini sonradan itiraf etti :) hayatımda bir kaç kez evlilik teklifi aldım. bu teklifi ömrüm boyunca unutamam. orjinal bir şey düşünmüş, ayarlamış, hazırlamış her şeyi. üstelik ciddi bir ilişkimiz bile yok. o riski de almış. muhteşem bir adamdı. sarıldı ve benimle evlenir misin dedi. o an evet dedim ama olmayacağını biliyordum. birlikte çok iyi vakit geçiriyorduk ama karakterlerimiz, hayatı yaşayış şeklimiz farklıydı.

3 ağustos 2022 17:47

5. A5 şaşırmadım ki komik buldum :d komik bulmamın nesine şaşırdınız??! Sjdkdjdkfkddkl

Evet tabii ki insanlar tanımadığı insanlardan teklif alabiliyor ancak bunun geçmişte kaldığını düşünüyordum ben, yahut daha sosyokültürel olarak geri kalmış çevrelerde belki hala daha böyle vardır, bilemiyorum. Nitekim sizin örneklerinize baktığımızda da ya bu zamanda tanımadığına evlenme teklif eden insanın hayatı algılayışında ve ilişkiye bakışında ya eski zamanlarda yaşarmışçasına hislerden ve karşısındakinin kişiliğinden bağımsız didaktik bir bağnazlık (ilk örneğiniz), ya eni konu düşünülmemiş bir yüzeysellik ve sığlık (ikinci örneğiniz), ya da sahip olamamaktan kaynaklı bir benim olsun isteği var (uzak mesafeki son örneğiniz). Yani kısacası pek normal değil sndkdjkdkl

3 ağustos 2022 18:10

6. Pek "normal" değil mi? Sjdjjdjd tamam abla öyle diyorsan öyledir en normal evlilik teklifini sen aldın en aşk dolu evlilik seninkisi 🥰

4 ağustos 2022 00:07

7. Insallah ben de değişik değişik teklifler alıp reddederim

4 ağustos 2022 01:08

8. Anonim 7 beni güldürdünüz . Niye red edesiniz ki belki içlerinden biri ayaklarınızı yerden keser. Olamaz mı? Olabilir

4 ağustos 2022 01:27

9. süslüler cevap yazamadım bir türlü kusura bakmayın. 6 yıldır arkadaşım olan biri var bir konu konuşuyorduk ve sahte evlilik yapsak yararımıza olur bu konuda diye şakalaştık, sonra arada şakalaşıyorduk bunun üzerine, gittiğimiz her yerde önümüze nikah dairesi çıkıyordu gülüyorduk vs. doğum günümden iki hafta sonra bana bir kargo geldi üç yüzük var: tektaş, tamtur ve benim yolda geçerken bir takıcıda görüp beğendiğim safir bir yüzük. i̇çinde dolu bir defter, kendi yazıp çizdiği şeyler.

filmlerdeki sahneler doğruymuş nefesim kesildi, baş dönmesi uğultular vs kendime gelemedim bir süre. ama arkadaş olarak gördüğüm birisiydi. ona geri vereceğimi söyledim ama henüz görüşüp veremedim. bir süre düşündüm üstüne ertesi gün yazdım tabii ki. sizin de deneyimlerinizi merak etmiştim sıcağı sıcağına sormuştum teşekkür ederim cevaplar için.

19 ağustos 2022 08:13