süslüler hamlama ağrısı nasıl geçer?

evde kendim spor yapayım dedim iki gündür yapıyorum. ama o kadar çok ağrıyor ki her yerim kollarım, popom, karnım. oturup kalkamıyorum. gece uyuyamadım ağrıdan sabah da 8’de uyandım. ne yapabilirim? ayrıca yapmaya devam edeyim mi sporu?

1. Süslü çivi çiviyi söker spor yapmaya devam ettikçe ağrılarının azaldığını görürsün, biraz mazoşistlik var galiba bende bayılıyorum o ağrılara agshdjks. Kasların gerçekten çalıştığını gösteriyor diye çok hoşuma gidiyor, geçmiş olsun. Bu arada spor sonrası germe hareketlerini asla pas geçme daha büyük ağrılara kalırsın.

11 ağustos 2018 09:37

2. esnemelerinizi aksatmayin baslarken ve bittikten sonra :( bacak ve popo agrisi icin ben sey yapiyorum yere oturup bacaklarimi one uzatip ellerimle bacak arkalarima, baldirlarima hafif bastirarak masaj. sonra tamamen uzanip popoma elimle masaj yine parmak uclarimla bastirarak. bunu youtube videolarinda tenis topuyla yaparlar. topu bacagin altina koyup vucudu ileri geri hareket ettirirler, kaslara baski uygulanir. temelde ayni mantik. 3 gunde gececekse misal 2 gunde geciyor bunu her aksam tekrar edince. ve sporu tamamen birakmayim agriniz var diye, hafif hafif devam edin.

11 ağustos 2018 09:43

3. Teşekkür ederim Kızlar çok yardımcı oldunuz devam öyleysee