süslüler iyi geceler, ekimden beri saçlarım kızıl. kahveye nasıl dönebilirim?

araştırdım ancak sizin de düşüncelerinizi meram ettim. teşekkür ederim şimdiden:)

1. Koyu bir kahve mi istiyorsun suslu siyaha yakin

15 mart 2021 01:21

2. Süslüm evet, 5.00 civarında istiyorum. L'oreal'in yeni çıkarttığı küllü serisi çok daha iyi olur diye düşündüm. Mümkün mü sizce?

15 mart 2021 01:28

3. Brownie böğürtlen 3.68 akmış saça loreal yeni seri  611 boyadım üç parmak dibim gelmişti artık. Renk çok belli de olmuyordu yani. Ama bence yeni seri fason çünkü öyle beklediğim gibi küllü falan olmadı. Gayet sıcak bir 6 numara duruyor diplerim ki kendi rengim baya küllü 6 numaradır.

Zemininiz nasıl bilmiyorum ama benim tecrübem böyle.

Ama boya inanılmaz yumuşak yaptı saçımı. Keşke vaad ettiği gibi küllü renk verseydi.

15 mart 2021 01:36

4. Suslu defalarca kizildan donmus biri olarak ya direk koyu renge boyarsin kizil yansimalar olur ama muhakkak zamanla akar kestane gibi bi renk olur 2. Boyayi yaparsin daha oturur ama guneste ya da isikta kizil yansimalarin olur ben boyle yapiyorum beni rahatsiz etmiyor.ya da actirirsin ki onermem kizil zaten yipratmistir sacini. On pigmentasyon yapip 5.1 boyayabilirsin pigmentasyon sac pulcuklarina boyanin daha iyi islemesini ve boyadigin rengin daha gec akmasini saglar

15 mart 2021 01:37

5. Bu arada anonim 3 e ithafen pure color,casting creme gloss tarzi amonyak orani dusuk,saci yumusak yapan jel tarzi vs boyalar radikal renk gecislerinde iyi degil. Saca daha agresif tutunan bildigimiz palette,koleston gibi boyalar renk degisikliginde ilk boyamada daha iyidir

15 mart 2021 01:40

6. saç hangi tona boyanmak isteniyorsa (örneğin 8 tonlarında bir sarı istiyoruz) o boya 1/1 oranında suyla karıştırılarak nemli saçlara sürülür

bu 20-30 dk kadar bir süre bekletilir bu bekletme sırasında saça ısı vermek daha iyi olur

saçtaki boya yıkanmaz saçtan sadece fazlası alınarak yine aynı tondaki,bu sefer normal şekilde hazırlanan (oksidan+boya) boya saça uygulanır,30 dk kadar bekletilip yıkanır

böylece uygulanan boya saçta daha uzun süre kalıcı olur,istenmeyen renklerin oluşumu engellenir ya da azaltılır. Bu da pigmentasyon tarifi sadece suyla oksidansiz once bunu yap suslu ustune boya dedigi gibi

15 mart 2021 01:42

7. Süslü harikasınız:) o kadar araştırdım ama ilk defa sizden duydum pigmentasyon işlemini. Herkes açıcıyla halletmeye çalışmış ancak dediğiniz gibi sık sık boyamaktan saçlarım yıprandı. çok teşekkür ederim bu değerli bilgiler için.

15 mart 2021 01:46

8. A3 süslü çok teşekkür ederim, olmadı başka bir markaya bakarım çünkü lorealin fiyatları da uçmuş durumda. Benim tabanım baya bir kızıl, palette sonbahar kızılıyla boyamıştım. Kızıl olmak için sabrettim şimdi kahveye dönmek için sabredeceğim gibi görünüyor:)

15 mart 2021 01:49

9. rica ederim bende palette sonbahar kızılından döndüm:) ben bu bahsettiklerimipalette 3.0 la yaptım ama ilkinde simsiyah olsa da su an aktı ve dogal kestane bir saç rengi görünümünde.sizinde istediğiniz gibi olur umarım

15 mart 2021 01:50

10. @anon1 bilgilendirme için teşekkürler ikinci boyanamı dediğin markalardan yapacağım <3

15 mart 2021 01:50