süslüler kardeşimin arkadaşı hastaymış bizde kalıyor bu gece?

süslüler merhaba, umarım yanlış anlaşılmam. kardeşimin annesiyle vs tanıştığımız bir arkadaşı var ama ben çocukla çok samimi değilim sadece merhaba merhaba, kardeşimin açılış işine yardım etmiş tüm gün sonra acile gidip serum taktırmışlar bize geldiler birlikte. çocuk kardeşimin odasında uyuyordu, kardeşim uyumadan önce odasının balkon kapısını kapatmayı unutmuş diğer odaya gidip uyumuş. uyandırıyorum uyanmıyor, çocuğa üzüldüm zaten hasta bir de kapı açık daha kötü olacak. girip kapatsam yanlış anlaşılır mıyım?

1. kızıl goncalar tarikatında mısınız ne olacak girip kapatsanız sanki, nasıl yanlış anlaşılabilirsiniz ya :d

22 eylül 2024 00:59

2. Hayır kapıyı çal ses gelmezse gir kapa

22 eylül 2024 01:01

3. Üğüüüüüf kızıl gonca tarikat ne alaka a1? Görgü kuralı, çocuk uyuyor ya pat diye odasına girmem hoş olmaz diye yanlış anlaşılmam dedim, senin gibi çarpık düşünceli çok insan olduğu için yine de yanlış anlaşılmışım. Sad.

22 eylül 2024 01:02

4. odasına girmende ne gibi bir yanlış anlaşılma olabilir açıklasana? ne için girmiş olabilirsin mesela? çarpık zihniyetli sensin, düşünmeye bile gerek yok şu durum için. pat diye de değil sessizce gireceksin ayrıca.

22 eylül 2024 01:04

5. Birbirimizi eleştirmeden neden iletişim kuramıyoruz pardon da direkt hazırda bekliyorsunuz laf sokmak için. Çocuk yaş olarak benden büyük hani kardeşimle yaşıt falan değil, belki rahatsız olur diye düşündüm. Bu sadece. Girdim kapattım şimdi.

22 eylül 2024 01:06

6. Serum takılmış derecede Hasta çocuk senin geldiğini duymaz bile ha duydu diyelim alt tarafı 2 dk içinde kapıyı kapatıp çıkacaksın bunun nesi yanlış anlaşılabilir? seni gören de çocuğu kötü emellerine alet edeceksin sanır kızım ya :d

22 eylül 2024 01:08

7. sexual tensionı buradan hissettik abla...

22 eylül 2024 01:09

8. ya üf abinin odaya girmesiyle ablanın girmesi bir mı şimdi aptal aptal konuşmayın.

22 eylül 2024 01:09

9. Burada cinsiyetin önemi yok tam olarak aynı şey. Nezaket kaygısıyla sorduğum bir soruydu sexual tansion falan demişsin bir de, lütfen git sorumun altından. 🙏

22 eylül 2024 01:11

10. cinsiyetin önemi yok mu? merhaba merhaba olduğun bir erkeğin gece odana girmesiyle bir kadının girmesinin aynı tedirginliği yarattığını mı iddia ediyorsunuz? kafayı yemişsiniz.

22 eylül 2024 01:12