süslüler kiko mini pochette makyaj çantası güzel mi?

aslında seyahat etmedigim sürece makyaj çantasına cok ihtiyacım olmuyor ama arabaya koymak icin alabilirim belki diye düşündüm. icine fırca sıgmaz gibi geldi bana ama siz ne diyosunuz? altta birisi kod sormuş görünce aklıma geldi hemen stogu bitiyor yakalarsam almalı mıyım sizce

1. Çok dandirik ya gratisin kendi makyaj çantaları bile daha kaliteli oluyor

19 ocak 2023 21:10

2. benimki hemen yırtıldı ki kötü kullanmam ve evet fırça filan sığmıyor

19 ocak 2023 23:07

3. Baska oneriniz var mı süslüler ozellikle araba icin cok büyük olmayan

20 ocak 2023 10:10

4. şeffaf olması kıstas değilse kiko'ya o kadar para vermeye gerek yok bence.bu link işinizi görür gibi https://www.trendyol.com/rose/gri-suni-matruska-makyaj-cantasi-4-adet-p-93198049?boutiqueId=61&merchantId=363009 .

matruşka gibi aslında istediğiniz boyutu kullanın gitsin üstelik fiyat da uygun.aynı mağazadan diğer modellerine de bakabilirsiniz.ben buradan almıştım daha önce,ilk kullandığımda biraz koku vardı ama vakit geçtikçe gitti hemen.en küçüğü bozuk para cüzdanı boyutunda,biraz daha dar.en büyüğü ise rahat rahat fırça yerleştirilebilecek boyutta.

20 ocak 2023 19:02

5. O şeffaf plastikler sıcakta erimez mi ya arabada

20 ocak 2023 20:06

6. a4 teşekkür ederim süslü bakıcam buna da ama sanki aradıgını bulmak şeffafta daha kolay gibime geliyor

a5 hic böyle düsünmemistim süslü

21 ocak 2023 00:36