süslüler makyajımı kesinlikle silemiyorum yardımcı olur musunuz?

evet kızlar makyajımı daha iyi nasıl cıkarabilirim öneri bekliyorum. benim cildim asırı hassas günlük hayatımda makyaj yapamıyorum bi iste dugun dernek özel günlerde yaparım o da yüzüm cok lekeli ve sorunlu oldugu icin mecbur fondoten kullanıyorum. sorun su ki ben yüzümü temizleyemiyorum. makyaj temizleme sularını pamuk cildigimi cizdigi icin kullanamıyorum cunku zaten sorunlu bir de pamukla yormak istemiyorum. temizleme yaglari mumkun degil hemen sivilce cıkarıyor e ben ne yapayım zaten ayda yılda bir yapıyorum onu da butun yuzume dalin boca edip temizliyorum artik ne kadar arınıyor allah bilir. var mi oneriniz kizlar dalin asiri kurutuyor surekli hale getirmek istemiyorum.

1. 1. Anonim tesekkur ederim suslucum baslıklara da baktım elimden geldigince ama cildi benim gibi olup da soruyu goren suslu olur diye tekrar sormak istedim.

2. Anonim oyle sivilce olmaz mi dersiniz ?

20 haziran 2018 13:32

2. süslüm

kuru

hassas

atopik cildi olarak

göz makyajımı badem yağı ile siliyorum bakın ama temizleme değil siliyorum

ardından yüzümü misel su (gizlinot: dermoskin, aloree veya so bio etic) ile siliyorum. gözümün üzerinden de hafif misel su ile geçiyorum.

(gbkz: anne nature hassas temizleyici köpük) + match konjac sünger seti almıştım. işte bu benim cildimde ne iritasyon ne yanma ne de çizilme korkusu olmadan rahatlıkla kullandığım tek cilt temizleme köpüğüm oldu. konjac süngerle beraber kullanınca cildimde fondöten bb krem kalmıyor. göz makyajımda arta kalanları da çok rahat gözlerimi yakmadan çıkartıyor.

önemli nokta konjac sünger seçiminizi yeşil çaylı cildi sakinleştiren ve rahatlatan çeşitten seçin. köpük çok hafif, anında ciltten durulanıyor. cildi yumoş yumoş yapıyor. günlük ben hem sabah hem akşam kullanıyorum.

konjac sünger ölü deriyide ciltten alıyor.

20 haziran 2018 13:37

3. (yazar: Sevdaninzillisi) canim suslu ne guzel aciklamissiniz oyle yazan elleriniz dert gormesin. Hepsini tek tek not edecem ve uygulamaya calisacam cok tesekkurler :*

20 haziran 2018 14:44

4. 2. Anonim tesekkur ederim suslucum oyle de deneyeyim o halde boyle boyle deneme yanilma yolu ile bir rutin olusturabilirim belki :)

20 haziran 2018 14:45