Dermoskin Be Bright Göz Çevresi Peptit Kompleks Krem
Dermoskin'in göz kremini 2 yıldan uzun suredi kullanan biri olarak hiçbir faydasını ne yazık ki görmedim... Ne bir nem, ne bir kırışıklık önleme. Bu benim tecrübem tabii, a1'e fayda etmiş olabilir. Ancak şöyle de bir durum var; göz kreminin gerekliliği artık tartışılır oldu. Yüzünüze sürdüğünüz hafif bir nemlendiriciyi sürebilirsiniz deniyor. Valla ben bıraktım artık. Yüzüm için avene tolerance extreme emulsion kullanıyorum ne zamandır, kullananlar içeriği en temiz kremlerden biri olduğunu bilir ve zaten çok da hafif. Onu kirpik diplerime yaklaştırmadan tüm göz çevreme kullanıyorum.
150 tlye el kremi bile öneremem artık, biraz gerçekçi olmak lazım o fiyata aldığınız göz kremi ya işe yaramaz ya da zarar verir hiç kullanma daha iyi
A4 bazı kremler milia yapıyor, mesela çok yağlı yoğun kremleri göz çevresine sürmemek lazım dikkat et. Bazı kremleri ben de sürüyorum ama her krem olmuyor :(
göz kremleri bile milia yapıyor bende, cildime sürdüğümü sürsem iki güne bembeyaz noktacık haritası okur herhalde göz çevrem.
demoskin kullanmıştım ben de milia yapmadı, nrmlendirmedi de eh iyiydi yani çok kuru değil göz çevrem. ama başka hiçbir etkisi yok ne ince çizgiler ne morluk hiçbir şey. ama milia yapmaması iyiydi.
ziaja e vitli göz kremi milia yapıyor, onu söyliyeyim dedim başka öneri gelmese bile bunun yaptığını bilin tecrübe paylaşmış olayım :d
Sebamed q10. Ara ara değiştirme hatası yapsam da hep geri döndüğüm göz kremim. Milia, yanma (çoğu göz kremi göz çevremde yanma yapıyor) vs hiç sıkıntı vermeden güzelce nemlendiriyor
celenes kullandım ben güzeldi ama deli gibi prfümltüydü, gün içinde bile hem burnuma kokusu geliyordu. herbaderm aldım hiiiççbir işe yaramadı. shevec göz altı serumu kullanıyorum, şişliklerimi çok güzel alıyor ama nemi zayıf ve göz çevrem ciddi kuru sürdüğüm far pul pul duruyor,şu malum somonlu kapatıcıyı kullanıyorum o nemli duruşun esamesi yok sadece diğer kapatıcılar gibi çöl çöl göstermediği için çok severek kullanıyorum o zaman üzerine çıkabileceğim ama işe yarayan ürünler söyler misiniz yaşım 22, bu bölgeye yatırım yapmazsam 30'umda kaz ayaklarım olur kesin :(