Bir şeyi kırk kere söylersen gerçek olduğuna kendini inandırıyorsun yıldızım düşük dersen eğer olumsuzluklar seni bulur ve bu durumun fırsatçıları (ki genellikle falcılardır) seni böyle olduğuna kolaylıkla ikna ederler.
Kendini olumlu kodla sadece.
Sana böyle düşündüren şey ne bunu bilemem tabi ama şu anda dünyanın içinde bulunduğu olumsuz koşulları unutma. Başına gelen şeyler yıldızınla alakalı değildir belki. Herkes mutsuz yalnız işsiz sinirli ve asabi maalesef ki bu durum yıldızlardan kaynaklı değil.
Bunun çözümü sizde suslu. Ben ne zaman kendimi cirkin/ise yaramaz/vasat bulsam kimse beni gormez, gercekten auram o kadar düşer ki, farketmezler bile. 1 sene hic sevmediğim bir yerde calistim, oranın duzenli musterisiyle bir doğum gününde karşılaştık. Adam beni tanımadı bile sabah görmesine rağmen. Soka girdi, hatta o söylemişti buradaki enerjinle oradaki enerjin cok farklı diye. Cunku oraya girer girmez gerçekten öyle bi kotu oluyodum ki, orda çektiğim fotolarda bile bi gozum Allaha digeri yere bakiyo, elim yüzüm sis çıkıyordu hdhdhdh insanlara anlatsam inanmazlar. Kendimi iyi hissedip sokaga çıksam, dönüp dönüp bakarlar. Sanırım formülü kendini sevmekten, sevdigin seyleri yapmaktan geçiyor. Ayrica lavanta ve gul yagi frekans yükselten yaglardandir, araştırın derim. Onun dışında falcılara, muskacilara para yedirmeyin. Uzerlik, tutsu yakabilirsiniz, ve evi sirkeli suyla silebilirsiniz. Ne varsa eskilerde var bence, vardır bi bildikleri:)
Ayyy anonim 1 nasıl bildiniz ama... evet cidden böyle söyledi ve ben şanssızlığıma bir sebep bulmuş gibi hemen atladım djjsjs tavsiyelerini dikkate alacağımm çok teşekkürler süslümm <33
Anonim 2 ne tatlısın, çok teşekkürler. Biliyor musun ben de kendimi rahatsız hissettiğim zaman çirkin görünüyorum net yani bu. Ben bir de çok telaşlıyım bu şekilde negatifi çağırıyorum. Enerji işine aklım ermiyor çok değişik geliyor ama yarın sirkeli suyla temizlik ve meditasyon var bizim evde! Teşekkürler süslücüm. :’)