süslüler mutfak tezgahının yanındaki doğal gaz borusunu neyle kapatabilirim görsele ekledim?

sarmaşık mı sarsam diyeceğim ama mutfağım çok sade düz yani uyar mı acaba sizce ne yapabilirim

1. (link: https://www.hizliresim.com/n3hx1iy Görsel)

7 ağustos 2022 20:38

2. tamamen kapatmak yerine beyaza boyanabilir, bazıları jüt iple sarıyor, dediğin gibi sarmaşık saranlar var. beyaz kablo düzenleyici mi ne öyle bir şey satılıyor onunla kapatan var. bir de mdf ya da sunta gibi bir malzemeden tam ölçüye göre çerçeve gibi yaptırıp oraya koyabilirsin ama bence kaba durur.

7 ağustos 2022 20:58

3. Sarmaşıklı LED'ler var ama bir tane yetmez sanırım buraya tam kapatmak için. Güzel durabilir bence.

7 ağustos 2022 21:27

4. alt kısmı farklı olmasa boyardınız fonla aynı renk ama o yama görüntüsü hiç hoş değil

7 ağustos 2022 21:40

5. O boruyu kapatmak boyamak yasak

7 ağustos 2022 21:51

6. Kapatmak yasak ancak boyamanın yasak olduğunu bilmiyordum. Biz boyadık :d annem de mutfağına uygun rustik götünümlü bakır rengimsi bir boru taktırdı özellikle. Ama ikimizinki de tezgaha dek aynı metal boru, böyle farklı boru çıkmıyor eklenmiyor ucuna.

7 ağustos 2022 22:03

7. Buyrun amme hizmeti (link: https://www.instagram.com/reel/CVlR_q6Akk8/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Video)

7 ağustos 2022 23:36

8. Ben alümimyum folyoyla kapladım ama benimki kenarda genelde bu şekilde ortada olanlara yapay sarmaşık sarıyorlar

7 ağustos 2022 23:39

9. Evet mermercide ya da marangozda ölçülü kestirmek en iyisi sanırım çok teşekkür ederim süslüler

7 ağustos 2022 23:49

10. Takip ettiğim bir hesap o boru için spiral kablo koruyucusu alıp sarmıştı. Belki işinizi görür.

8 ağustos 2022 12:10