süslüler nolur fikir verin midem bulanıyor artık?

süslüler annemle babamın yatak odası sesleri geliyor ve ben sabaha kadar ders çalışmak zorundayım. bu ilk olmuyor hep böyle ya midem bulanıyor cidden önceden fark etmiyordum ama fark edince ister istemez algıda seçicilik derler kulağım duyuyor hemen ve çok rahatsız oluyorum ya ne yapacağımı şaşırdım. biri yemek yerken ses çıkarsın hemen o seslere benziyor veya hareket ederken inlesin falan hemen sinirleniyorum asabım bozuldu iyice. psikoloğa gidemiyorum imkanım yok şu sıra ama gitsem bile güler belki bana bilmiyorum.cinselliğe sekse vs karşı değilim ama porno izler gibi anne babamın inlemelerini duymak istemiyorum iğrençgeliyor. dikkatimi nasıl dağıtmalıyım ya neyapayım da duymayayım? kulaklık işe yaramıyor bu arada denedim :(

1. Ben ortaokuldayken buna maruz kalmıştım sizden iğreniyorum diye parlamıştım.. Liseye geçince kulak tıkacı kullandım işe yarıyor süslü. Her iki kapı tam kapalı olsun

24 haziran 2021 00:59

2. Kulaklık işe yaramıyorsa kulak tıkacı işe yarar mı ki? Hem kulaklık nasıl ise yaramıyor o kadar bağırıyorlar mı ya adks!

24 haziran 2021 01:01

3. iki kapı da kapalı koridorunki de kapalı ama hemen yan duvarda odaları yani pek bir yardımı olmuyor kapatmanın. gündüz ev işlerine yardım ediyorum bahçe işlerini yapıyorum ders çalışmak mecburen geceye kalıyor ama kulak tıkacı olarak bir şey bulayım evde,

24 haziran 2021 01:05

4. Ders çalıştığı için müzik açmıyordur. ben tıkaçla alarm hariç hiçbir şey duymuyorum. Silikon çam tipi tıkaçları öneririm

24 haziran 2021 01:05

5. Süslü birazdan biter yani ne kadar sürüyor ki. Sesi duymaya başladığınızda banyoya filan gitseniz bitene kadar

24 haziran 2021 01:11

6. Ev işlerine yardım etmeyi ve bahçe işlerine katkı yapmayı bırak gündüzleri daha cok ders çalış. Bu senin uykunu getirir ve gece daha erken uyursun. Öte yandan bahçe işi ve ev işiyle daha fazla meşgul olup yorulan ebeveynlerin de fazla aktiviteye hali kalmaz gündüz güzelce yorulduklari için gece de sakin sakin uyurlar

24 haziran 2021 01:33

7. isteyen istediğini desin anne baba çocukları evde uymamışken hele ki böyle ders çalıştığı bir dönemde çok sesli yurtlar korosu gibi bağıra çağıra sevişemez. Kendini bilen insan bunu yapmaz bu pervasızlık düşüncesizlik dahası basitlik. sevişiyorsun bari sessiz ol azgınlar gibi inlemek ne ya. zaten anlaşılır bu durum çocuk değil ki kocaman insan var evde. Nasıl ki annem babam evimdeyken kocamla böyle inleye inleye sevişmiyorsam anne baba da dikkat edecek biraz hoş mu bu şimdi? Bence apaçık konuş yarın sabah biraz daha sessiz olun de anlasınlar yani ev bu ortak kullanım alanı sonuçta.

24 haziran 2021 01:37

8. suslucum rahatsiz edici bir sey biliyorum. ama ozellikle bagirdiklarini da sanmiyorum ya, ses illa ki cikiyor. sen gece calisiyorsun diye sevismesin mi insanlar, cocuk yaptilar diye kendi hayatlari bitsin mi? annen ve baban birbirini seven ve seçen iki insan. mutlular ve birlikteler. sana bu hayati saglayan da onlar. onlarin hayati onlari ilgilendirir, emin ol mumkun oldugunca sizden uzak tutmaya calisiyorlardir ozel hayatlarini. bu insanligin gercekligi yani, yanlis ve igrenc bir sey degil. olabilecek en uygun sekilde yapiyorlar bunu. anne ve baba sifatlarindan ibaret degil bu insanlar, dunyaya sana anne baba olmak icin gelmediler.

24 haziran 2021 01:48

9. Süslü kesinlikle konuş bence de açıkça söyle sesinizi çok net duyuyorum, çok rahatsız oluyorum vs diye. eğer annenle daha rahat hissediyorsan onunla yalnızken de söyleyebilirsin. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama hiç utanma böyle konuları konuşmaktan, utanması gereken sen değilsin. Diğer süslülerin de dediği gibi suç anne babanda. Hayır durduk yere cinsellikten soğutacaklar seni her türlü sesi öyle algılamaya başlamışsın bunların yüzünden

24 haziran 2021 01:49

10. Bence de yüzlerine karşı söyleyin süslü bana sesler geliyor rahatsız oluyorum bunu duymak istemiyorum deyin. Mümkünse odanınızın yerini vs değiştirseniz aslında çok iyi olur. Zaten siz böyle söyleyince eminim utanırlar ve dikkat ederler yani kim sevişme sesinin duyulmasını ister ki hele çocuğuna

24 haziran 2021 01:58