süslüler selam, göz kanseri olduğumu öğrendim?

çevresinde göz kanseri olan var mı, süreç nasıl ilerledi, korktuğum gibi bir durum olacak mı (körlük) bunları merak ediyorum

1. Bilgim yok süslü sadece geçmiş olsun demeye geldim 😊 şifa diliyorum

22 şubat 10:24

2. Canım süslü çok teşekkür ederim 🥰

22 şubat 10:41

3. Süslü göz kanseri dediğin tümör mü oluyor? Çok Geçmiş olsun

22 şubat 10:47

4. Evet süslü. Sağ gözümle görmem bayağı düşük seviyede şu an için. Göz küresini çevreleyen tümör mevcut. Teşekkür ederim❤️

Dünden beri hiç denk gelemedim, sık yaşanan bir hastalık değilmiş.

22 şubat 10:54

5. Süslüm geçmiş olsun öncelikle. Bir tanıdığımda ciddi görme problemi vardı böyle bir teşhis almadı ama %2 falan görüyordu gözü hastalığı da kornea dik şekildeymiş hastalığın adını hatırlamıyorum şu an iki gözünden de ameliyat oldu İstanbul'da bu ameliyatı sadece o kişi yapıyormuş hatta ve düzeldi belki bu şekilde bir şeydir. Korneası dik şekildeymiş bu tanıdığımın bu tarz bir ameliyat oldu ve düzeldi gerçekten gözlükle bile düzelmeyecek bir durumdu daha 36 yaşlarında birisi bilmiyorum aynı şey değilse bile fikir vermek istedim

22 şubat 11:44

6. Süslü ankaradaysan kaan gündüz hocayı öneririm iyidir. İhmal etme kesinlikle.

22 şubat 11:50

7. Süslüm orbital mr çekildi ve kitle görüntüsünü elde ettik maalesef. Çok daha farklı olmasını temenni ederdim kanserin adı bile yetiyor tüyleri ürpertmeye.

A4 not alacağım şimdilik afsü de muayene oluyorum

22 şubat 11:55