süslüler sevgilim çok geç boşalıyor yoruldum artık?

süslüler sevgilim ile düzenli bir cinsel hayatımız var. ama boşalması bana göre çok uzun sürüyor,yani benim için son zamanları artık zevkten çok acıya dönüyor. süreye örnek vermek gerekirse 10 dk civarı ön sevişme oluyor sonrasında en az 20 dk birleşme sürüyor ve bu ikinciyi yaparsak 40 dk yı bulduğu bile oluyor. ben fiziksel olarak bunu kaldıramıyorum çok yoruluyorum ve artık zevk almıyorum bitse diye bekliyorum. bu sürenin ideali kaçtır aslında pek fikrim yok ama bu süre bana uzun geliyor, kısaltmak için ne yapmam gerek bilmiyorum. acaba sevgilim yeterince zevk almıyor mu diye düşündüm ama alıyor görünüyor bilemiyorum. seviştikten sonra ciddi şekilde ağrı hissediyorum. ne yapmam gerek bilmiyorum, kendi dayanma gücümü arttırmak yada onun süresini azaltmak için ne yapabilirim sizce? ve sevgilimin boşalma süresi normal mi uzun mu? ilk ilişkimi sevgilim ile yaşadım o yüzden kıyas yapamıyorum

1. Bana normal geldi ya. Benimki de öyle.

31 temmuz 2018 17:57

2. fazla masturbasyon yapiyor olabilir bu da gec bosalmasina sebep olur.

31 temmuz 2018 17:57

3. Kegel egzersizi deneyebilirsiniz. Ayrıca spor yapmanızıda öneririm. Erkek açısındanda öncesinde oral yaparak süreyi kısaltabilirsiiniz

31 temmuz 2018 17:58

4. Porno ve mastürbasyonda geç boşalmaya sebep olur. 20 dk gayet normal bu arada.

31 temmuz 2018 17:59

5. Oral yapıyorum süslü :( 2 aydır pilates yapıyorum onun biraz faydasını gördüm kendi açımdan ama yinede çabuk yoruluyorum. Kegel egzersizlerini mutlaka araştırıcam teşekkür ederim.

31 temmuz 2018 18:07

6. Süslüler bir de ben islanmamda bir problem olmamasına rağmen tahriş yaşıyorum. Kayganlaştırıcının faydası olur mu sizce

31 temmuz 2018 18:14

7. Kızlar erken boşalma sorusunda sık porno ve mastürbasyon da sebep olur diyorsunuz geç boşalma sorusunda yine aynısını diyorsunuz bunun doğrusu hangisidir?

Soru sahibi size gelince 20 dk iyi bir süre bence,40 dk uzun gelebilir doğrudur.her seferinde o boşalana kadar aynı şekilde devam etmek zorunda değilsiniz canınız acıyınca söyleyip elinizle de devam edebilirsiniz sevgilinize.

31 temmuz 2018 18:30

8. Aa kayganlaştırıcının öyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim. Zaten 2.yi her zaman yapmıyoruz, bazen sevgilim istiyor. Ben genel olarak uzunluğa örnek için o süreyi de yazmıştım

31 temmuz 2018 18:31

9. 40 dk durmaksizin yapmak insani yipratir tabii ki. Seks iki taraf da zevk almiyorsa anlamsiz bir olay. Caniniz aciya aciya devam etmeyin. O an durun yada biraz yavaslayin yada pozisyon degistirin sonra tekrar devam edin. Bir kez baslayip haldir haldir devam etmektense bosalma anina kadar gelip durarak ve sonra devam ederek zevki daha da uzatmak mumkun. Diger turlusu iskence oluyor.

31 temmuz 2018 18:44

10. Sevgilim yıllardır spor yapıyor, yani 40 dk onu yoruyor ama benim gibi olmuyor. Ben hayatım boyunca nerdeyse hiç spor yapmadım ve genel olarak hep zayıf daha çelimsiz bir yapıdayım. Altta bir süslü demişti elle devam ettiğim oluyor, yavaşlıyoruz filan ama bunlar da süreyi uzatıyor. Benim canım acıdığı için o daha boşalmadan yarıda bıraktığımız zamanlar da oldu ve bu bence çok üzücü. Orta yolu bulmaya çalışıyorum onun bıraz daha kısa sürse benim de dayanabileceğim süre artsa diye.

31 temmuz 2018 18:51