süslüler sevgilim kaşların çıkmış al dedi bi anda yüzümü incelerken o an şoka girdim sanki ne diyeceğimi bilemedim?

ama sanki bi anda buz gibi oldum sonradan normal devam ettik çok durmadık üstünde ben şaşırıp kalınca konuyu değiştirdi. sizce ayrılmalı mıyım bu yüzden yoksa abartıyor muyum?

1. Kaşların çıkmış iğrenç dememiş ki kaşların çıkmış al demiş ayrılmalı mıyım derken dalga geçiyorsundur umarım kshahahah

5 kasım 2020 22:13

2. sanane lan yamuk s*kli diyemedin mi?

5 kasım 2020 22:16

3. mal oglu mal erkekler. aa sacin uzamis gibi soylemedigine hepimiz eminiz. sanki igrenc, kusurlu bir sey gibi ya da gorevini ihmal etmissin gibi. bir de al demis djdjrjt emredersiniz pezevenk. ayrilmak gerekir mi bilmiyorum ama acayip sogutucu bir sey cok cok sogurdum.

5 kasım 2020 22:16

4. Süslüler abartıyorum belki ama hep diken üstünde olcakmışım gibi hissediyorum kıl tüy konusunda. Bana çok şekilci biri gibi gelmeye başladı. Ben sevgilimin yanında rahat etmek isterim. Zaten dikkat ediyorum bu konulara ama insanım sonuçta. Bu yüzden ilişki bitilir mi bilmiyorum. Bidaha böyle bir şey der mi vs kafam çok karışık

5 kasım 2020 22:24

5. Ben kaşlarımın ortasını almıyorum normalde. Sevgilim dedi ki kaşlarının ortası çıkmış alsana bende dedim ki sanane lan ya*ram sökskdldldl. Sonra soğudum ayrıldım

5 kasım 2020 22:40

6. Böyle bir şey söylemek hiçkimsenin haddine değil. Çok ayıp. Sevgiliniz nezaketten nasibini almamış. Bence direkt ayrılık sebebi.

6 kasım 2020 01:47

7. Uf benimki biyiklarin cikmis askim al diyo kaslarin cikmis askim al diyo. Arada unutuyorum cunku cok disarilarda gezmedigim icin. Ne var bunda hatirlatma servisi gibi dusunebilirsiniz.

6 kasım 2020 03:54

8. Ha bu arada benimkiyle biz makara yapiyoruz oyle ciddi hiii kaslarin uzamis nasil uzar gibi degil sjdhshdhahdh

6 kasım 2020 03:55