süslüler sevişirken çok sert davranan erkek?

sertten kastım baya nerdeyse şiddet uygulamak, bu kadarı fazla değil mi? böyle sevişmekten hoşlanan var mı? yani bende tamam sert olsun isterim ama bununda bi sınırı yok mudur yani? sizin başınıza geldi mi hiç böyle biriyle birlikte oldunuz mu?

1. Öküzün teki standart Türk erkeği. Kendi zevkine odaklı, kadına davranmayı bilmeyen, kendini hardcore uzmanı sanan biri. Sizin adınıza çok üzüldüm. Postalamanız lazım bu tipi. İstemediğiniz her türlü şiddet yüz kızartıcı suçtur ilişkileri mundar eder.

8 ekim 2020 21:26

2. Postaladım zaten süslü, ama değişik bi tip yani bir de hep o üstte olmak istiyo yani ilişkide hüküm kurmak isteyen taraf o ilk kez böyle biriyle oldum o yüzden garipsedim bi süre

8 ekim 2020 21:58

3. oldu. bu adam beni sevmiyordu sertlik ayrı şiddet ayrıdır. bunu net anladım.

8 ekim 2020 23:26

4. Anlamıyorum yatak dışında şiddet uygulayan biri değilse cinsellik tarzı odur, eğer sizin de cinsellik tarzınız sertse anlaşırsınız. Ucu yok ki bunun fantezi sonuçta.

Sadece yataktaysa rahatsız olmam ben. Zaten yatak dışında sert davranacak birine de selam vereceğimi sanmıyorum.

8 ekim 2020 23:37

5. Evet çok kötü hissetmiştim. Buraya da soru olarak açmıştım doğal olarak troll ilan edildim. Sertlik farklı şiddet farklıydı. Ben postalamadım hala birlikteyiz bir kere yaptı o hareketleri yani gerçekten farklı bende sertlik seviyorum ama şiddet başka bir yöndu sonradan çok kötü hissetmiştim. Bir daha tekrarlanmadi aynı olay

9 ekim 2020 00:32

6. Hani nerde lütfen söyleyin. Ben arayıp da bulamıyorum

9 ekim 2020 00:51

7. Süslü çok sertten kastın ne? Bu göreceli. Benim erkek arkadaşım da arada görece sert davranıyor. Ne bileyim şaplak atmak, saç çekmek vb ama beni rahatsız eden boyutta değil bunlar. Ama arkadaşımın sevgilisi bıçakla kalçasına çizik falan atmıştı o bana anormal gelmişti. Sizin çok sertle anlatmak istediğinizi tam olarak anlamadım.

9 ekim 2020 01:01

8. Herkesin fantezi dünyası farklı. Ben de sert hızlı vurmalı şeylerden hoşlanıyorum. Yüzümün kizaracak kadar tokat atilmasindan suratıma tukurulmesinden vb. Herkes sizin gibi değil.

9 ekim 2020 01:15