süslüler sizce instagramdan sevgilin varken yeni insanlarla, hiç tanışmadan takipleşmek, fotoğraflarını beğenmek aldatma mı, özgür alan mı?

1. Ya şöyle mesela ben okuldan yakın tanımadığım insanlarla ekleşiyorum fotolarında ortak bir tanıdık ya da böyle gezi falan varsa beğeniyorum onun dışında zaten tanımadığım kadın erkek kimseyi eklemiyom. Eşim genel olarak kimseyi eklemiyor allahın asosyali kfkxf

4 aralık 2024 00:46

2. Aldatmak değil ama altı aranacak bir durum. Açıkçası gereksiz neden böyle bir ihtiyaç duyduğu tartışılmalı.

4 aralık 2024 01:17

3. Yine hangi erkek bariz aldatmayı özgürlük alanı diye yutturmaya çalışıyor acaba?

4 aralık 2024 05:56

4. ya şu erkeklerin şu salak salak özgürlük yalanlarına kanmayın. evet aldatmaktır sevgilin varken tanıştığın yada tanışmadığın yeni insanları instagramdan eklemezsin. yeni tanıştığın her insanı özellikle de kadın olanları instadan eklemek zorunda da değil. esas orası özgür alan. iş yerinde çalıştıgım her arkadaşımla bile takipleşmiyorum çünkü benim özel hayatımı görmelerini istemiyorum onlara ne

4 aralık 2024 09:29

5. kendi düşüncemi söyleyeyim, bunun zaten ilgi çekmek ve tanışmak için yapılan bir hareket olduğunu düşünüyorum. bir süre sonra geri takip gelmediğinde listeden çıkarmak da bunu olumluyor.

4 aralık 2024 10:26

6. dümdüz aldatma. bir ortam olur tanırsın takipleşirsin ama tanımadığın kişiyi niye eklersin ki? sevgilim olmamasına rağmen konusmadıgım herkesi cıkarırım bir süre sonra.

4 aralık 2024 13:01

7. Aldatma değil diyenlerin motivasyonunu merak ettim. Bir erkek tanımadığı bir kız neden ekler mesela listesinde öylece dursun diye mi? Sadece eklemekle kalmaz o durum asla

4 aralık 2024 15:43