süslüler sizinde evleriniz böyle mi annemle babam iki cümle peş peşe konuşamıyor sürekli bağırma, laf sokma hali ve nefret ediyorum bu duru?

1. annemin belli ki babama olan bi öfkesi var onlonuda da kızamıyorum, babamda bi tık zor birisi sürekli eşektiren kulp bulan, insan içine eşsiz dürtükleyen bir tip. son bir kaç yıldır babam akşam ne yemek var dese bile annem, bağırarak konuyu alakasız gererek cevap veriyor. ekmek alınacak mı diyorsun bağırarak kızarak cevap veriyor, evet ya da hayır ya bu kadar sor değil. ben d ebu durumdan çok geriliyorum artık ve konuşarak çÖzmemiz mümkün değil.

10 eylül 2024 21:39

2. bizimkiler de böyle süslü. yıllarca da hep kavga ettiler hiçbir konuyu çözüp devam edebildiklerini düşünmüyorum çünkü bi kavga ediyorlar 30 yıl önceki konular açılıyor. aslında oturup konuşup sorunlarını çözmüş olsalar bu kadar pasif agresif takılmalarına gerek kalmaz. ben de evlendim eşime diyorum asla içine atma her şeyi konuşalım çözelim ve arkamızda bırakalım. yoksa hayat boyu o konular birikiyor birikiyor en ufak bir sohbet arasında edilen laf yüzünden konu kavgaya tartışmaya dönüyor. o yüzden ne zaman yanlarına gitsem diken üstünde oluyorum çünkü dediğim herhangi birşey ortamı gerebilir, tartışmaya neden olabilir diye.

10 eylül 2024 21:53

3. Bu onların ilişkisi, kendini mümkün mertebe soyutlaman lazım

10 eylül 2024 22:30

4. ben bu iletişim şeklini belli bir nesil öncesinde hep gözlemliyorum ya. erkek kadını delirtmiş ya da üzmüş oluyor, kadın ilişkiyi terk etmemiş ancak adama dayanamaz hale gelmiş oluyor. sürekli eşine yükseliyor. bazen de yaşlandıkça adam duruluyor ama kadının öfkesi geçmiyor. bu sefer adam kadını çekmeye başlıyor. bunun eşler için çözümünü bilmiyorum. sanırım ailenin çocuğunun da tek kurtuluşu o ortamdan uzaklaşmak

11 eylül 2024 00:46

5. ahh:(

45 yıllık ve mutsuz başka bir evden sesleniyorum sana süslü.

bu birbirini asla sevmeyen iki insanın boşanmayarak kendi hayatlarının yanında iki kızlarının da hayatlarının içine edişini ve daha da beteri bu ailenin içinde bir de kanser gibi bir bela oldugunu düşün..

kendi ailem, aile kurmak istememe sebebimdir benim.

11 eylül 2024 14:27