süslüler sol gözümde bir sorun var ve fotoğraf çektirmek istemiyorum bu yüzden fakat zorundayım. gözlüklü biometrik fotoğraf oluyormu?

internet de araştırma yaptım ve bazıları oluyor bazıları hayır demiş. yansıma yapmadan çektirince oluyormuş. bunun doğrusu nedir. en azından gözlük takarsam daha az belli olur diye düşünüyorum:(

1. Suslum ben de aynı gözden benzer derde sahibim . Ben fotografciya başta söylüyorum açıkça sorunumu. Çekildikten sonra fotoda oynama yapıyoruz

9 mart 2022 22:13

2. Yok kayma değil katarakt ve bazı göz tansiyonu gibi sebeplerden ötürü rengi değişti retina bulaniklasti yani. :(

9 mart 2022 22:13

3. A2 evet gözbebeğinin rengini değiştirebilir biliyorum ama ben bu kandırmaca gibi olursa ( çok çok belli değil uzaktan ama) bilemedim yani,

uzun zamandır falan yakından çekmem mesela kendimi sırf görmemek adına yıllardır erteliyorum ama artık nereye kadar kimliğimi değiştirmem lazım en nihayetinde. Arkadaşım çok belli olmuyor abartma dedi ama ben öyle düşünmüyorum

9 mart 2022 22:16

4. a1 suslum kayman ameliyatla mi düzeldi

9 mart 2022 22:17

5. Keşke kayma olsaydı. Küçükken öyleydi hafifçe vardı kayma ama sanırım gittikçe değişti başka soruna döndü işte , ilerde ne olur bilmiyorum retina ameliyatları yapıyorlar kornea nakli olacağını sanmam zaten görmüyorum ama başka bir çaresi de var mı bilmiyorum, gerçekten kafayı yedim artık:(

9 mart 2022 22:18

6. Ss kandırmaca değil ki kaldı ki çok belli olmadığını kendin ve çevren de söylemiş haa belki foto cekimi anında böyle bi sorunun yoktu sonra çıktı kimse onun peşine düşmez ki

9 mart 2022 22:19

7. a1 anladim geçmiş olsun suslum. Benim de kayan gozum de göz tembelliği var görme oranım az bundan ötürü ameliyat önerilmiyor. Kesin tekrarlar kayman deniliyor ben de kabullendim artık:(

9 mart 2022 22:22

8. Ss ben de seni çok iyi anlıyorum ve göz problemimi halen yaşıyorum ama artık kendimi yıpratmayi azalttım çok nadir aklıma geliyor. çok şükür en azından kendime yetebiliyorum Allah daha kötü hastalıklardan korusun:(

9 mart 2022 22:25

9. Benimde sağ gözümde kayma var. Yakından bakınca değil ama uzaktan öyle. Son 3 yıldır fazlalaştı kayma. Ameliyat olacak param da yok. İnsanlarla konuşurken göz temasından kaçınsamda anlaşılıyor. Sürekli gözümü kaşır gibi yapıp konuşuyorum. Çok utanıyorum.

9 mart 2022 22:37

10. Gözlükle biyometrik çektirebilirsin benim kimlik fotoğrafım gözlükle