süslüler yüzüme gülen bir kızın arkamdan konuştuğunu öğrendim. böyle şeyler normal mi?

kızlar okuldan bir arkadaşım var. kızla çok yakın değiliz ama görünce sohbet ederiz falan. benim de az ve öz arkadaşım vardır aslında ama çoğu erkek. ben de sınıfımdan bir kızla yakın olmak istiyorken bu kızla kafamız uyuyor vs diye sohbet ediyordum. bu kız sevgili olacağı çocuğa (benim sınıfımda yakın olduğum bir çocuk bu) benim hakkımda bir şeyler demiş. işte x salağı bile şu dersten geçti (dersle çok aram yok dersi geçsem yetecek bir bölümde okuyorum ve hazır öğrenciyken kendime vakit ayırıyorum -buna bireysel mesleğimde gelişmek dahil- okul derslerine çok vakit ayırmıyorum kendimi açıklamak zorunda değilim ama üzüldüm salak demesine ajsjs) ve x de kendini güzel giyiniyor sanıyor demiş. benim hiçbir zaman böyle bir iddiam olmadı kendisi durmadan gelip üstündekini nereden aldın diye soruyordu ve son zamanlarda tarzını değiştirdi falan ne bileyim ben de yorum yapıyordum ona. sormadan asla yorum yapmam ama diyordu yani. neyse işte sonuç olarak bunları söylemiş arkamdan. süslüler ben çok üzüldüm çünkü kötü bir bakış açım hiç olmamıştı kıza karşı. ki yani bunu demem ne kadar doğru ama okulda daha popüler? olan da benim kendisini bana yanaşıp niye arkamdan konuştu ki? cidden buraya egoist gibi yazmış olabilirim ama bilmiyorum yani böyle düşünüyorum kötü niyetim olmadan kurmaya çalıştığım arkadaşlıkta nasıl arkamdan konuşulmasını başardım ajsjs ve bundan sonra kızı görürsem nasıl davranayım sizce çocuk gelip bana dikkat et bak böyle böyle diyor falan dedi ben de ya kendi ayıbı deyip geçtim ama kafama takıldı.

1. Cocukla sevgili ol göt gibi kalsin ortada

4 nisan 2022 23:14

2. Yok süslücüm benim sevgilim var çocukta kızdan uzaklaştı zaten (biraz kalbi kırıldıktan sonra😕)

Aslında çok kendi üzerimden anlatmışım olayı ama üzüldüğüm nokta hep böyle şeyler olması. Tabii ben ilk kez duydum sayılır ama herkes herkesin arkasından konuşuyor ve bu çok üzücü. Böyle insanların mutlu olabileceğini sanmıyorum. Ama beraberinde diğer insanları da üzebiliyorlar maalesef. Keşke herkes iyi düşünse daha rahat olsa mutlu olsa ajdjdkd yani bilmiyorum böyle şeyler yaşadıkça üzülüyorum cidden o kız için de üzüldüm mesela çünkü insan kötü bir şey yapınca nasıl iç huzura erişebilir ki

4 nisan 2022 23:22

3. ss seni anlayabiliyorum ben de bundan fazlasıyla muzdaribim. arkadaş edinmeye hevesim kalmadı bitti. kimilerinin karakteri budur kimileri de öyle ortamda büyüdüklerinden yaptıklarını normal kabul eder. arkadaş edinmeye çalışıyordum eskiden ama artık saldım ya. birileri benim kalbimi yine kırabilir bir daha da kaldıramam galiba

hayatta bunun gibi şeyler de olabiliyormuş diyorum kendime

4 nisan 2022 23:29