süsluler yetiskinlerde istah acici yiyecekelr veya şurup?

susluler kardesim 19 yasinda kadın. 45 kilo biraz kilo almak istiyor. biz de istiyoruz ama pek istahi yok gibi. istahi nasil acilabilir?

1. Süslü iştah açıcı ürünlerle ilgili bir şey bilmiyorum ama instagramda bir diyetisyen vardi cici bebeli yulaflı meyveli bi karışım hazırlıyordu shake gibi yatmadan 2 saat önce içilmesini öneriyordu, bir arkadaşım çok düzenli yapmamasına rağmen 2 haftada 2 kilo aldığını söylemişti, zaten sağlıklı olan da budur haftada kilo max +-1 olmalı süslüm. Simdi ınsta hesabına bakıyorum aticam buraya

22 ekim 2020 14:35

2. Her yemeğin yanına turşu, salata yiyebilir. Bunlar iştah açar hem bağırsak için de iyi sindirimi düzenler. Spor yapar ve hareketli olursa daha çok acıkır. Ben de zor kilo aldım, evde oturdukça iştahım kapanıyordu. Spora başladım ve istediğim gibi kilo aldım. Yağ olarak almadım yani. Ara öğün olarak fıstık ezmesi(şekersiz), süt, bal, muz, çok az yulaf blendır varsa geçirin, smootihe olarak içsin, kalorisi yüksek bir ara öğün olur. Muz yerine başka meyve olabilir, fıstık yerine fındık falan onlar damak tadına göre ayarlanır. Ben ekmek bile yemem düzenli beslenerek 43'ten 52'ye çıktım.

22 ekim 2020 14:39

3. Insta hesabının adı diyetimonline, 31 ağustosta bi tane paylaşmış daha aşağılarda da benzer tarifler var süslü bakabilirsiniz

22 ekim 2020 14:40

4. Bebek olunca kiz erkek diye cinsiyet belirtiyorsak 19 yasinda bir gence niye kadin diyoruz ? Hoş kadinda bir mahsur yok ama 19 yasinda biri icin zorlama ve sert bence sjfjsk Soruna cevap vermem gerekirse ; b12 ve multivitaminler inanilmaz istah aciyor.

22 ekim 2020 14:52

5. acı acı acıııı