sütlü kahve saç rengini nasıl elde edebilirim?

alt tabanım kızıl, tam akıttıktan sonra sütlü kahve yapmak istiyorum ama bu renk sarece loreal creme casting se var onlar da iyi boyalar değiller diye duydum. diğer boyalardan neleri karıştırırsam bu rengi elde ederim?

1. Anonim 1 ciddi misin yaa çok aydınlandım. Süslü kızıl yansıma olmazsa 7 ya da 7.1 numara boyayla tam sütlü kahve oluyor. Bunun dışında loreal intense mocha rengi var fakat biraz koyu

11 haziran 2019 10:27

2. anonim 1 cidden çok aydınlandım.... (yazar: Anonim 2) , süslüm kızıl yansımalar sırıtmadığı sürece benim için sıkıntı yok. teşekkür ederim. mocha rengi çok güzel ama cidden koyu :( acaba o rengi 7 ile karıştırsam nasıl olur? kızıl tamamen akınca alt taban turuncuya yakın bir şey oluyor zaten. tutabilir gibime geldi ama bilemedim

11 haziran 2019 12:19

3. Süslüm sütlü kahve dediğimiz renk küllüye yakın bir renk olduğu için .1 ile biten boyaların dışına çıkmasan daha iyi olur aslında. 7.1'in uygun olacağını düşünüyorum. Hatta 8.1 daha iyi bile durabilir. 6 lara hiç bulaşma çok koyu olur. 7.1 ve 8.1 karıştırabilirsin, internette mutlaka karıştırıp deneyen vardır

11 haziran 2019 12:48

4. haklısın süslüm. kızılı kapatmak için de küllü kullanıldığını okumuştum. Bir taşla iki kuş vurmuş olurum. Teşekkürler süslücüm

11 haziran 2019 15:01