sıfırdan sosyal çevre edinmek için?

hiç kimseyi tanımadığınız ve bilmediğiniz bir şehre taşındığınızı düşünün. işiniz home office ve iş yeriniz o şehirde değil. dolayısıyla gidebileceğiniz bir ofis bile yok. o şehirde nasıl sosyalleşip arkadaşa edinmeye çalışırdınız?

1. Gidebileceginiz bir kurs veya klup var mı diye bakabilirsiniz, bu sayede oradakilerle arkadaslık kurabilirsiniz.

30 mayıs 2020 23:49

2. anonim 1 teşekkür ederim.

anonim 2 hayır hiçbiri yok.arkadaşımın arkadaşının arkadaşı bile yok. taşınma işi ağustos-eylül gibi olacak ama bu konu beni düşündürüyor. bir yandan da kendimi geliştirmek için güzel bir fırsat olarak görüyorum. kafam oldukça karışık.

31 mayıs 2020 00:05

3. kurs, kulüp, dernek gibi yerlere giderim.

bazı mekanlar olur ya hani süslü, gidip bir şeyler içersin, dans edersin ve aynı zamanda yeni insanlarla tanışırsın. o tarz mekanlara giderim.

mümkün olduğunca yapılan etkinlikleri, sergileri takip edip katılırım.

31 mayıs 2020 01:06

4. a5 ve soru sahibi, normale dönebilirsek eğer ben de istanbul için kurs etkinlik vb konuda haberleşebiliriz diye nick'imi buraya bırakıyorum

31 mayıs 2020 01:28

5. Sormak istediğim soruuu. Bu yaz ben de hiç bilmediğim bir şehire taşınıyorum ve aynı sizin gibi gidebileceğim yer yok. Takipteyim.

31 mayıs 2020 02:35

6. mesela işaret dili ya da diksiyon kursuna gidebilirsiniz süslüler. siz arkadaş dediniz ama diksiyon kursunda tanışıp 2 yıldır hala beraber olan tanıdığım 2 kişi var mesela o kursta aynı sınıfta olduğum.

31 mayıs 2020 15:54