sınıf öğretmenliğinden ortalamayla hukuka geçilir mi?

ham54 yerleştşrme63k yaptım tüm sınıf öğretmenliklerş geliyor bu tarz bir geçiş mümkün mü(ortalama kasıp)mümkünse hangi okul daha iyi olur

1. imkansız. Sadece sınav puanınızı kullanarak yerleştiğiniz yıldaki taban puanı tutan bölümlere geçebilirsiniz

28 temmuz 2021 21:39

2. İlla hukuk olsun diyorsanız vakıf üniversitesi yazın, ortalamayı yüksek tutup devlete geçiş yaparsınız. Yatay geçiş başvuruları açılıyor zaten her sene. Hukukta ilk sene ortalama kasmak çok zor gibi görünse de bayağı kolay

28 temmuz 2021 21:46

3. Bende biliyorum vakıf üniversitesinde okumayı babam istese okutabilecek maddi duruma sahip ama şu zihniyette o yüzden para vermez öğretmenlik kadın için çok uygun meslek hukuk günah haram kadıların şu kadarı cehennemlik iş vs vs

28 temmuz 2021 21:50

4. Bir kız görmüştüm İTÜ kimyadan işletme gibi bir şeye

28 temmuz 2021 21:51

5. (link: https://youtu.be/cxdins0D2Bw Bu)

28 temmuz 2021 21:52

6. Ben de biliyorum vakıf üniversitesinde okumayı nasıl bir giriş? Sorduğunuz sorunun cevabı "hayır". Size alternatif bir yol sunduk. bunu da keyfimiz istediği için değil, sizin için yaptık. Babanızın yaklaşımını nereden bilelim, vahiy mi indi bize?

Bu arada mesele maddiyat değil, mesele eğitimin kalitesi ve başarınız. Birkaç vakıf üniversitesi dışında hukuk için iyi diyebileceğiniz bir vakıf üniversitesi yok.

Öğretmen olun o zaman. Ne diyelim? Hayırlı olsun

28 temmuz 2021 22:12