sınav dönemi kilo alanlar bu kiloları nasıl verdi?

2-3 kg değil en az 10 kgden bahsediyorum. üniversitesiye gittikten sonra mı verdiniz nasıl oldu

1. Valla ben. 67 kilo idim sınav bittiğinde 81 olmuştum :d okul açılınca koşuşturmacadır, biraz dikkattir 68 kiloya düştüm, ama ben baya baya eve girmeyip gezdim çok yürüdüm ve bilen bilir davutpaşa yokuşu :) Hedef 53 boyum 167. 4 börek yedikten sonra bildiriyorum.

27 ağustos 2018 14:52

2. Sinav donemi aldim, tercih dönemi verdim suslu. Biraz daha aciklanmazsa ideal kilomun altina inecegimfjfjc

27 ağustos 2018 14:54

3. üniversite bitiyor, aldığım 8 kilo hala benle.

27 ağustos 2018 14:55

4. Vermek için kıçımı yırtıyorum.(12-13 kilo falan)

27 ağustos 2018 22:44

5. 4 sene geçti aldığım 30 kiloyu bi türlü veremedim. 10 veriyorum geri alıyorum, bi kırsam gidicek galiba ama...

27 ağustos 2018 23:44

6. Ben de 12-15 kilo civarı almıştım. Bizim zamanımızda çift aşamalı sistemdi ve iki sınav arası 3 ay falandı.YGS'den çıktığımda gerçekten duba gibiydim oysaki lise 3'ün yazında 50-53 kilo civarıydım. Yılbaşında 67'yi gördüğümü hatırlıyorum.Ancak bu durumun da benim motivasyonumu kaçırdığına karar verdim ve LYs 'ye kadar bi nebze daha dakkat etmeye karar verdim.Misal yurtta kalıyordum kahvaltıya kepekli ekmek indirmeye başladım.Ara öğün olarak grissini taşımaya başladım.Öğle aralaarında öğle yemeği yerine 1 elma-1 kave içiyordum tatlı krizlerim için (asla sağlıklı bi kahve değildi makine kahvesi vanilyalı capucino ama o ara bana iyi geliyordu). Akşamları çok acıkırsam nescafe içiyordum yine asla sağlıklı değil ama o nescafeyi içmesem 2 karam yiyecektim o yüzden bi nevi denize düşen yılana sarılır durumu. LYS'ye kadar 3-4 kilo falan verdim.Ama LYS bittiği gibi akdeniz bölgesinde bir evimiz var daha ertesi gün oraya götürttüm kendimi bildiğiniz zayıflama kampına girdim.3 öğün salata ama öyle sağlıksız az malzemeli falan asla değil akdeniz otlarıyla hakiki zeytinyağlarıyla(porsiyon ayarına dikkat ederek),suyuma çok dikkat ederek1 ay sonunda büyük bi kısmını vermiştim ordan da her yıl gittiğimiz yazlığıma geçiş yaptım arkadaşlarla denizde oynamalar,sabah yürüyüşleri işte alkol alacaksam ona göre dikkatli yeme yoluyla falan üniversiteye başladığımda 56 kiloydum ki boyum da 1.66 yani ideal denebilcek durumdaydım.

28 ağustos 2018 10:25

7. ben de üniversite ilk senemde on kilo verdim kendiliğinden sadece abur cubur kesip porsiyonları azaltarak daha sonra sporla beş kilo daha verdim ama tabi geri aldım beslenme düzenini sağlıklı yaparsan uzun vadede sıkıntı olmadan olman gereken kilona geliceğini düşünüyorum.

28 ağustos 2018 13:11

8. bu dönemde ben de 55ten 68e kadar çıkmıştım. üniversiteye başladıktan biraz zaman sonra kilo verdiğimi fark edince sıkı diyete başladım. servis kullanmayı bırakıp yurda yürüyerek gidip geldim. yıl sonunda 50 kiloya kadar düşmüştüm. yukarıda süslünün de dediği gibi kilonun yerleşmesine izin vermeyin vücuda sonra çok zorlanırsınız.

29 ağustos 2018 12:49