saçımı boyadım çok pişmanım nasıl eski haline döndürebilirim?

lorealin 28 yıkama kalıcı olan boyalarından aldım. saçım normalde orta ton kahverengi. oksidan krem kullanmadan direkt kızıla boyadım fakat sonuç çok koyu oldu, beni çok boğdu. boyayı saçımdan akıtmanın yolu var mıdır? loreal casting creame boyalar gerçekten 28 yıkamadan sonra tamamen eski haline dönüyor mu? tecrübesi olan varsa çok sevinirim

1. süslü korkma kızıl zaten inanılmaz akan bi renk kalıcı boyayla boyasan da 2-3 hafta içinde akar açılır. herhangi bisey de önermiyorum ki kafasından boya akıtmak için kola-bira dökmüş beyaz sabunla saç çitilemiş biriyim. hiç biri akıtmıyor. bırak sal normal şampuanla geç. daha sık yıkayabilirsin  saçını tek önerim bu olur.

17 mart 2021 21:34

2. Tamamen eski rengine dönmüyor hafif kızıllık kalıyor süslü çünkü direkt geçici boya değil casting creame ler. Akıtmak için sabunla yıkamak, karbonatlı kepek şampuanı ile çitilemek gibi yöntemler var youtube dan araştırabilirsiniz ama saçınıza zarar vermemeye dikkat edin. Mümkünse güvendiğiniz bir kuaföre gidin o istediğiniz renge getirir bir şekilde.

17 mart 2021 21:36

3. Akmıyor maalesef eski rengine boyarsın bir süre sonra

17 mart 2021 21:43

4. (link: https://youtube.com/playlist?list=PLBPLjUX6-9u3mrGgrYfNHSbY6PEs6nZ8P bu) tatlişin videolarına bir bak istersen süslü, ayy bayılıyorum bu kıza, creme gloss ile ilgili bilgiler var gönderdiğim oynatma listesinde. Saç ile ilgili diğer videolarını da tavsiye ederim.

17 mart 2021 21:43

5. Saçınızı bugün boyadıysanız, bugün yarın ertesi gün hep yıkayın, boya yer etmesin saçınızda aksın bir an önce, sonra normal yıkama düzeninize dönün

17 mart 2021 21:47