saçımı sarıya boyamak istiyorum? saçım siyah?

bilale anlatır gibi anlatır mısınız rica etsem? saçlarım doğal siyah hiç boya işlem vs yok gür kabarık. bir platin değil ama sarıya boyamak istiyorum. adım adım ne yapacağımı veya kullanmam gereken ürünleri söyler misiniz? kuaförlerden korkuyorum.

1. Birden fazla kez açma işlemi yapman gerekir .1 seferde açılmaz siyahtan platine. Sacinin uzunluguna gore 2 kutu veya 3 palette acici gider ilk aşamada.tercihen açma islemini baskasina yaptir daha once boya yapmis birine izmirdeysen ben yapabilirim

18 ekim 2019 19:43

2. Ilk acma isleminde tahminen turuncu olursun. Sonra 2. Acma islemini aynı malzemeyi tekrar tedarik ederek yapiyorsun bu sefer ciğ yumurta cirkin bir sarı cikmasıni bekliyoruz. Sonra boyama islemine geciyorsun küllü açık sarı boyamanı tavsiye ederim. Turunculuk kaldıysa onu alır

18 ekim 2019 19:45

3. Doğal saç tek seferde açılır. Kuaför malzemeleri satan yerden 40 vol oksidan alıyorsun. Schwarzkophun mavi toz acicisini alıyorsun içindeki kasıktan 2 kaşık koyuyor uzerine kulak memesi kıvamına gelinceye kadar oksidan döküyorsun. Homojen karışım elde ettikten sonra uclarindan başlayarak dibe gidiyorsun bunun sebebi dipler çok hızlı açılıyor.

18 ekim 2019 22:16

4. Cila için majiblond 900s 20 vol saçta 5-10 dakika arası tutuyorsun. Bu arada tüm bu işlemlerden önce 5 gün kadar yikanmamis saçla yaparsan canın acımaz.

18 ekim 2019 22:22