saçına sarımsak yağı veya sarımsak süren varsa kokusunu nasıl geçiriyorsunuz?

saç dökülmesi için çok tavsiye ediliyor ama kokmak da istemiyorum açıkcası. bu arada cildiyeden aldığım ilaçları kullanıyorum siz doktora git demeden önce diyeyim ,takviye olarak sarımsak kullanmak istiyorum ama herkes kokunun geçmediğinden bahsetmiş. saçım ince telli ve daha gür olmasını istediğim için de kullanmak istiyorum.

1. Ben sarımsak yağı kullanıyorum bir süredir ama hiçbir faydasını görmedim :( yıkayınca koku kalmıyor ama belki benim yağım kötüdür o yüzden faydalı olmamıştır

13 şubat 2022 15:28

2. direkt sarimsak surunce koku zor geciyor. havluda falan bile aliyordum ben kokuyu. oyle bi faydasini da gozlemlemedim. sarimsak yagini hic bilmiyorum. badem yagi, hint yagi ya da bepanthen, bemiks, evigen üçlüsünü deneyebilirsiniz. son soyledigimin de kokusu var ama daha etkili bence.

13 şubat 2022 15:35

3. Arkadaşımın annesi sabahları bütün yutuyordu. Bütün yutunca kokmuyormuş. Hem baya faydasını gördüğünü söylüyordu. Yeni saçları çıkmıştı cidden kadının. Sürmek yerine yenilebilir. Yine de bir araştırın süslüm.

13 şubat 2022 21:12

4. Cildiyeye yine gideceğim doktor umarım kızmaz cesaretle soracağım bakalım, yakma konusunda kaşıma denemiştim yakıyordu ama 10 dk sonra geçiyordu. Ben sarımsağın çiğnemeden yutunca etki etmediğine dair bir haber okumuştum ama yine de deneyeceğim.

Bemiks evigen öneren süslü evet önceden denediğimde saçımı güzel uzatmıştı aklımdaydı tekrar hatırladım ona devam edeyim.

Benim ilgimi çeken kel erkeklerin bunu kullanıp saç çıkarması düşünsenize süslüler bizde daha da etki etmesi lazım. Evet çok kötü kokuyormus ondan çekiniyorum:(

Hepinize teşekkür ederim kokuyu geçirmenin yolunu bulsam 1 kere de olsa deneyeceğim

13 şubat 2022 23:23

5. Sarımsak yağını kullanan süslü kendin mi yaptin hazır mı aldın acaba