saç önce kesilir mi boyatılır mı?

kizlar sacimi boyatmayi dusunuyorum dip boyasi ve boy kisimlara hafif bi rötuş olacak. kesim için de kahkullerimi kisalttirip uclardan aldiracagim. kesim yapan kuafor ile boya yapan kuafor farkli. sizce ilk hangisini yaptirmam daha iyi olur?

1. Önce kesim sonra boya yaptırıyorum ben süslü daha net ve temiz oluyor sonuçta ölü saçın yani uçların boyanmasının bir anlamı yok

31 mart 2022 23:11

2. Önce boyarlar. Sonra keserler. Bu hep böyledir ülkemizde. Kirli saçın üzerine boya yaparlar hep saçta hassasiyet olmasın diye. Sonra saçı yıkayıp ıslak saçta kesim yapıyorlar.

Önce yıkayıp kesip, ıslak saçı kurutup, temiz salın üzerine boya yapan görmedim hiç.

31 mart 2022 23:15

3. benim saçımı önce kesip sonra boyamışlardı ama arkadaşımın kuaförü önce boyayıp sonra kesiyor. arkadaşım memnun değildi ama bu durumdan, sombre yaptırıyor önce boyayıp sonra kesince uçlardaki sarılar baya gidiyor demişti. doğrusu nedir teknik bilgim yok maalesef ama ben olsam önce kestirir sonra boyatırdım herhalde.

31 mart 2022 23:23

4. Ayni kuaförde yaptirmayacak ki fark bu. Önce kestir sonra boyat

31 mart 2022 23:25

5. Önce keser sonra boyarsan daha ekonomik olur.

Önce boyar sonra kesersen daha saglikli olur bence. Cunku boya saçı bir tik yıpratıyor, uclarindan kurtulmus olursun. Daha hos durur sac

31 mart 2022 23:28

6. tek renk boyatacaksanız önce boyatın sonra kestirin ki boyadan yıpranan saçlar da gitsin. kesilmiş saçı tekrar yıpratmanın anlamı yok.

ama ombre veya ışıltı attıracaksanız önce kestirin. çıkan modele göre boyatın ki boya kendini göstersin

31 mart 2022 23:43

7. Kafalar karışık

1 nisan 2022 00:12

8. önce kestir ama hemen sonrasında boyatma. aradan birkaç gun geçsin saçlar kirlensin öyle boyaya git. cok feci yanıyor ve kaşınıyor saç derisi temiz olup da boya yapılınca.

1 nisan 2022 16:14