saç açıcı spreyle açılıp turunculaşan saça mor şampuan etki eder mi?

süslüler daha önce paletteyle veya sunkissle açılmış saça mor şampuan deneyen oldu mu? bazıları boya olmadığı için etki etmez diyor.

1. Tam olarak derdim olan şeyi sormuşsun süslü. Mor değil de mavi şampuan sipariş verdim (turunculuk için mavi diyorlar) bugün yarın gelir deneyip sonucu bildiririm.

9 mayıs 2023 13:38

2. Merakla bekliyorum süslüm sonucu.

9 mayıs 2023 13:42

3. bi tık rengini kırıyor ama çok büyük etki olmadı. spreyler pişmanlıktır

9 mayıs 2023 14:00

4. saç açıcı spreyden saçlarım iğrenç oldu nasıl kurtulcam help

9 mayıs 2023 14:36

5. kesinlikle etki ediyor. saçlarım koyu kestane,urban care'in saç açıcı spreyini kullanarak açtım. bazı yerleri turunculaşınca john frieda'nın mavi şampuanını kullanmaya başladım. 2 - 3 kullanımda bile fark etti.

daha önce gratisten mor bir şampuan almıştım, onu kullanmak hiçbir fark yaratmamıştı

9 mayıs 2023 14:56

6. Bende etki etmedi süslü. İki yaz önce saçlarımızin john frieda spreyi ile ağzına sıçtım. Sonra mor şampuan ile toparlamaya çalıştım ve saçım üç renk gibi oldu. Uçlardaki eski boyaların rengini soğuttu ve platinimsi yaptı. Bunun aralarındaki john frieda ile turunculaşan kısma hiçbir etkisi olmadı. Ama uçtaki açılma nedeniyle turuncular daha da canlı ve belirgin durmaya başladı. Diptede kendi zavallı açık kumral rengim kalmıştı. Pişmantiktir bir daha asla bulaşmam bu işlere.

9 mayıs 2023 23:45

7. Süslü şampuanı denedim gayet memnun kaldım. Hatta saçımın arkalarını spreylememişim onu farkettim arkaları da spreylerim mavi şampuana devam ederim gibi.

Ürün (link: https://ty.gl/g81vj6waw3 Bu)

11 mayıs 2023 19:36