saç boyama sorusu saçını evde boyayan süslüler için ?

daha önce evde saçını boyamış süslülere bu sorum. benim saç rengim, bu linkteki kahverengi, uçları güneşten biraz daha açık. ve ben bu tarz bir mora boyamak istiyorum. (link: https://pin.it/5e3mysg link) bu videoyu izledim ama aklım biraz karıştı. (link: https://youtu.be/98dpekpsvgq video ) mor boya dışında almam gereken bleach ve toner ve volume dediği şey mi? tam olarak hazırlık ve saçı açma için ne almam gerektiğini anlamaya çalışıyorum. boyada şunu seçtim (link: https://www.amazon.co.uk/arctic-fox-purple-permanent-colour/dp/b00mm8c0ba mor boya) tam olarak ne almam lazım açma kısmı için? cok teşekkürler şimdiden :)

1. açtığın hiçbir link çalışmıyor süslüm. video da silik.

5 nisan 2020 03:40

2. açmak için saç açıcı ya da saç açıcı boya alacaksın. saç açıcı boya ilk açanlara tavsiyem. mağazaga git saç açıcı boya iste seni yönlendirirler. kullanması çok basit ve saça daha az zarar veriyor. nasıl kullanacağın kutusunun üzerinde yazıyor zaten. normak açıcı da aynı şekilde. açıcı olarak utah öneririm güzel açıyor ve az zarar veriyor. tüm saçını yapacaksan uzun saçlar için olanı da mevcut büyük boy oksidan ve 200 küsür g açıcı olarak.

maddi durumun iyiyse, her ay tazeleyebileceksen yarı kalıcı boya tavsiyemdir. saçını yumuşak yapar, uygulaması kolaydır ve renkleri daha canlıdır.

ben tüp boyayla saçımı boyadım, henüz çok memnun eden bir tüp boyayla karşılaşmadım. benim de bir sonraki rengim mor olacak :) morfose ın tüp boyasını kullanacağım. güncelleme yaparım.

5 nisan 2020 03:46

3. yarı kalıcı boyayı direkt alıp sürüyorsun hiçbir şey karıştırmadan.

tüp boyayla oksidan karıştırıyorsun.

toner falan ne bilmiyorum onları benim de aklım almıyor ihtiyacım da olmadı. kuaför tanıdığın varsa sorabilirsin.

5 nisan 2020 03:48

4. açıcılar set olarak satılıyor zaten, volume dediğin oksidanlar içinde oluyor almana gerek yok. tüp boya kullanacaksan boyayla 20 vol. oksidan karıştıracaksın. karıştırma oranları boyanın üzerinde yazar. 1:1 derse aynı hacimde karıştırırsın. mesela bir kepçe boyaya bir kepçe oksidan. 1:1.5 karıştırılıyor mesela benim kullandığım mor boyada.

gözünde büyüyorsa yarı kalıcı boya (semi-permanent) en iyisi işte. al sür. sadece daha masraflı.

5 nisan 2020 03:52