saç boyası alerjisi ve yüz şişmesi?

süslüler merhaba perşembe akşamı saçımı boyattım. bu sabah uyandığımda alnım şişmeye başladı. buz koydum şişme devam edince acile gittim. serum takıldı ve kalçadan alerji iğnesi yapıldı. doktor geçecek dedi. fakat şu an şişmeye devam ediyor. bu durumu yaşayan var mı? ne kadar daha şişmeye devam eder? internette korkunç kadın deneyimleri var gözleri filan şişen? ne yapmalıyım?

1. ekstra ne yapılabilir bilmiyorum buzdan başka. doktor başka bir şey dedi mi süslü acaba hala şişmesi normal mi. imkanınız varsa bence bir daha gidin dediğiniz gibi boya alerjisi korkunç oluyor. başıma gelir diye boyatmıyorum.

19 eylül 2020 11:35

2. Yarın çok büyük ihtimal geçer dedi. Şişmeye devam eder filan demedi. Pandemi yüzünden korkuyorum ama olmazsa akşama gideceğim tekrar. Ben hep boyatıyordum ilk defa yaşadım böyle bir şeyi.

19 eylül 2020 11:38

3. Hangi markayı kullandınız?

19 eylül 2020 12:14

4. Kuaförde boyattım süslüm ama hep gittiğim ve aile fertleriminde gittiği bir yerdi. İlk defa karşılaştık böyle bir şeyle.

19 eylül 2020 12:18

5. Dezenfektanla karışmışsa istenmeyen bir reaksiyona neden olmuş olabilir. Aynı kuaför farklı marka boya kullanmış olabilir ya da oksidan oranını fazla kaçırmıştır vs sordunuz mu kuaföre? Bir dahaki sefer de ya aynısı olursa? Belki de zamanla o boyaya karşı bünyeniz alerji geliştirmiştir ya da kullandığınız ürünler cildinizi tehlikelere karşı zayıf hale getirmiş olabilir.

19 eylül 2020 14:07

6. Son süslüm sanırım dediğiniz gibi oksidan oranını fazla yaptı. Yarın gideceğim kuaförle konuşmaya tavrına göre bende davranacağım. Şişliklerimde baya indi. Cevap veren herkese teşekkür ederim

19 eylül 2020 23:29