saç boyasına %10 yerine %20 volümlük oksidan kremi katsam renk çok değişir mi?

süslüler merhaba, saçımı evde kendim boyuyorum normalde hep kendi rengine boyuyordum ama bu sefer biraz daha farklı bir renk yapacağım. tarifi aldığım videodaki kişi %10 luk oksidan kullanıyordu ben de sipariş verdim ama gecikti. elimde %20lik var onu katsam içine renkte çok fazla bi değişiklik olur mu ki? boya konusunda bilgili süslüler yardım edin lütfen teşekkürler

1. ben de %10luk kullanıyorum daha açık olmasını istediğimde boya miktarını azaltıp oksidanı çoğaltıyorum. elinde %20 varsa, koyman gerekenden bi tık daha az koyabilirsin bence :D

3 aralık 2024 10:53

2. Çok teşekkür ederim süslü ya bu oksidanın mantığını anlayamamıştım henüz sağ ol :)

3 aralık 2024 11:16

3. süslü 10luk oksidan rengi saça koymak için, taban da almaya müsait ise saçı açmaya çalışmadan rengi vermek için. 20lik oksidan telleri hafifçe açarak rengi koymak için ve tabi daha açık renklere ulaşabilmek için. 30luk oksidan en tehlikeli ve agresif olanı, sarı saçlar bile kullanmasa olur aşırı açık sarı değilse niyet.

3 aralık 2024 20:51