saç dökülmesi ve protez saç kullanımı?

arkadaşlar aranızda saçları dökülmüş ve protez saç (tül peruk, tepelik vs) kullanan var mı? avantaj ve dezavantajlarını anlatabilir misiniz? bir de nerden aldığınızı ve önerip önermediğinizi merak etmekteyim. onca tedaviye rağmen kel kalıyorum baya. inşallah kimse böyle bir şey yaşamaz.. bir kadın için saç gerçekten önemliymiş kıymetini bilin.

1. Süslü benim de baya baya saç derimin göründüğü bir dökülme sorunum var, peruk konusunda fikrim yok ama geçici çözüm isterseniz sprey saç boyalarından kullanabilirsiniz. Ben yaklaşık bir yıldır schwarzkopf root retoucher kullanıyorum her duş sonrası yeniliyorum baya saçım gür gibi görünüyor saç ayırma çizgisine dikkat ederek kullandığım zaman.

4 ağustos 2020 13:40

2. Tül peruğu ben de çok merak ediyorum süslüler, inanılmaz doğal duruyor gibi. Kullanan hiç yok ama burada sanırım? :)

4 ağustos 2020 14:10

3. Ben karar aşamasındayım, yani düğün bayram seyran tamam bi şekilde o spreyler iş görüyor ama günlük hayatta fare kuyruğundan hallice saçlarımla daha fazla devam edemiyorum. Yalnız bana uygun olan tül peruk mu yoksa tül tepelik mi olur ona karar veremedim. Bunun için İstanbul'a gitmem lazım şu dönemde o da ayrı bir çile.

4 ağustos 2020 14:28

4. Tül tepelikler peruklardan daha kullanışlıdır muhtemelen, tül peruk daha ağırdır diye düşünüyorum çok fikrim olmamakla beraber. Aslında bu sorunu yaşayanlarla birarada olup tecrübelerimizi paylaşabileceğimiz bir yer olsa iyi olabilirdi. Bir telegram grubu gibi? Çünkü dökülme, saç seyrekliği gerçekten çok üzücü bir durum

4 ağustos 2020 15:03