saç sosisi kullanan var mı süslüler?

memnun musunuz? (link: https://www.google.com/search?client=ms-android-xiaomi-rvo3&sca_esv=27b456ea1f260627&sxsrf=ahtn8zq6g6nlutwfgzuvjaus0yaj2rtsng:1738571252029&q=sac+sosisi&udm=2&fbs=abzot_aewvzgm1ygg9loiv1sab0j2hb687seni7_6xgt5zhbctpqqwjnv2cp3dmrkn2ljoh5lu93jiz-ywq6sesodip7ujeju9emjufk6wmnjq1ogdgtsz22wfkurqczqoulmjln0qexgz7ifs4oe8nrdnhwjjlxnxrdukyb2pnxwaltyibtitjxkluorkc_knhdd-y6hzl2xmik7dtxvtx9h5nmelvniylvnwx_xtblkhlgpmcjaum&sa=x&ved=2ahukewiqgpppiqelaxv_spedhdbrm4sqtkglegqihbab&biw=393&bih=736&dpr=2.75 şunun gibi) kadife üç tane olanlardan almayı düşünüyorum.

1. Ben aldım bir heves, ama yok tutmuyor tam benim saçım. Saçımı fönledigim zamanlar bigudi niyetine kullanıyorum hacim vermesi için.

3 şubat 11:51

2. Saç yapın nasıl süslü? Benim kalın telli tutar mı acaba

3 şubat 12:04

3. saten gibi olanlardan aldım kalın telşi saçım asla tutmuyor. sımsıkı sardım kaç kere denedim ama yok

3 şubat 12:07

4. ben bunun yerine tülbent kullanıyorum :d önce üçgen katlıyorum, sonra sarıp sosis gibi yapıyorum. saçımı banyodan sonra çok hafif nemli bırakıp ikiye ayırıp ortadan tülbenti mandal tokayla ortaya takıp tutam tutam sarıyorum. en son da küçük lastik tokalarla bağlayıp iki taraftan saç doladığım tülbenti kafama sarıp mandal tokayı çıkarıp tepeden bağlıyorum.

uyurken beni hiç rahatsız etmiyor. görseli de kötü olmuyor, gün içinde evdeysem beni rahatsız etmiyor. sabaha ya da gideceğim yere gitmeden önce açıp tarıyorum en son da saç yağı sürüp elektriğini alıyorum çok güzel oluyor. hem hacimli hem dalgalı.

saçlarım ince telli, gür, hafif dalgalı. normalde fön falan tutmuyor.

3 şubat 12:12

5. Aldım bence alaturka duruyor. Saçlarım kalin telli, gür ve dalgalı

3 şubat 13:12

6. Saçlarım duz kalın telli uzun ve asiri gür malesef ise yaramadı, bende dyson aldim 😅

3 şubat 13:14

7. Kadife ve çıtçıtlı olandan kullanıyorum, temudan almıştım bana memnunum. Saçlarım hafif dalgalı/düz ve ince telli, kendinden dalgalanmaz sadece duş sonrası kabarır, o sebeple ya düz kuruturum ya da böyle sararım. Saç tipi dalga tutmaya müsaitse öneririm çok iyi bir sosis kadife olan.

3 şubat 14:04

8. Teşekkür ederim süslüler. Benim saçım da kalın telli, gür, dalgalı ve kabarık. Bir de üstüne açtırdım. Isısız şekillendirme çaresi arıyorum yoksa Dyson şart oldu :) onun da ise yarayıp yaramayacağından emin değilim. Çorap da denedim bu arada, benim saçıma olmuyor. Fazla geliyor onun dalgası.

Senin yorumunu da merakla bekliyorum 6. süslüm yazarsan sevinirim. Teşekkürler.

3 şubat 16:36