saçlarımı kestirdim uzatmak istiyorum ürün öneriniz var mi?

uclara biraz hareket gelsin yapışıp durmasın saçlarım dedim kat atti kuaför de. saçımı ilk defa katlı kestirdim saçım düz ve hep düz kullanıyorum diye belirttim. tamam sorun olmaz ayarlarım falan dedi. kısacık oldu saçlarım cenemin hizasında yanaklarim kocaman olduğu icin kısa sac zaten yakışmıyor.hadi onu gectim sac bu illa ki uzar ama düz saçta katlar çok kötü oldu. kırtık kırtık oldu. saçımı biraz uzatıp son katın oldugu yerden dümdüz kestirmeyi düşünüyorum. daha hızlı uzamasi için ürün tavsiyesi verir misiniz? anlatımım kötü oldu farkındayım kusura bakmayın lütfen.

1. Dax supergro kullanabilirsiniz. Bir de bemiks evigen bephanten ampulleri ile saç diplerinize masaj yapabilirsiniz. Eğer sizi çok rahatsız ediyorsa da saçlarınız uzayana kadar kaynak saç yaptırabilirsiniz

11 şubat 2021 19:14

2. Ashley Joy saç bakım yağı

Arındırması ve uygulaması kolay, daha iyi uzatan bir şey yok.

11 şubat 2021 19:16

3. Bu söylenen ürünlerin hepsi de saçı besleme ve bakım için. Uzatan diye bir şey yok, her şey kan dolaşımına bağlı sonuçta. En fazla masaj yapabilirsiniz, ürünlerden uzatma konusunda mucize beklemeyin. Şunu kullandım inanılmaz hızli uzadı diyen de net yalan söylüyordur.

11 şubat 2021 20:32

4. Evet, ben aslı şen, reklam için süslüde takılıp yalan söylüyorum 😆

11 şubat 2021 21:47

5. bakın şiddetle revox şampuan öneriyorum. saç tipinize göre istediğiniz çeşidini seçebilirsiniz. kutunun yarısında hızlı uzama başlıyor. biterken çevreniz dahil herkes farkediyor. inanın teşekkür edeceksiniz bana

saç uçlarına da avon argan yağlı saç serumu(siyah kapaklı olan değil diğeri)

11 şubat 2021 22:15

6. Dax supergro ve revox sampuan siparis vermistim sinirden ağlarken jdjdjdj simdilik bu ikisini bekleyeyim biraz daha sonra diger dediklerinize de bakacağım çok teşekkürler hepinize

11 şubat 2021 22:46

7. Saçım kurtulur degil mi uzayınca son kattan dümdüz kestirsem eski haline döner mi bu kat belası bir kaç kesim boyunca sürer mi bilginiz var mi?

11 şubat 2021 22:47

8. Valla ben ucuz diye restorex almıştım ama kullandığım dönem çok uzadığını farkettim. Gerçi ben kendi kendime de saçlarımı her ay uçlardan kestiğim için o da etki ediyordu bence ama ben şampuanın üzerinde de uzatma etkisi yazısını görünce demek bu da etki etmiş dedim. Geçen sene çene hizamda kestirmiştim saçımı o günden beri pek kendim de kesmedim, dün uçları aldırdım ve fön çektirdim en son 2 ay önce gördüğüm arkadaşım saçların çok uzamış dedi. 2 aydır yine kullanmaya başladım demek ki etki etmiş.

12 şubat 2021 02:49

9. Süslü bi de bence saçını takıntı yapma kendi halinde bırak zaten pandemi var ya evden çıkmıyoruz ya da yüz görünmüyor saçı gören görsün. Çünkü bir şey kafayı taktıkça nedense daha kötü oluyor. Ben mesela saçımla hiç uğraşmazken yumuşacıktı ve kendi kendine belime kadar uzamıştı. İki kez çene hizamda kestirdim yine uzadı. Şimdi saçıma taktım diye hem kupkuru hem eskisine göre daha yavaş uzuyor. Cildimle de uğraşmazken hiç sivilcem yoktu ne zaman takıntı yaptım mayın tarlasına döndü. Şampuan kullan bakım yap zaten max uzayacağı şey belli mucizeler bekleme. Yaza doğru git kat hizanda kestir kurtul

12 şubat 2021 02:53

10. A6 teşekkür ederim yazdıklarınız için cok doğru söylüyorsunuz suan aynaya falan bakmıyorum zaten evdeyim dediginiz gibi ilk günün etkisi gecti biraz daha alıştım

13 şubat 2021 01:43