saçlarımı sarı yaptıracağım, sarı saç pahalı mı? batar mıyım?

süslüler ilk defa röfle yaptıracağım, her ay dibi, bakımı falan çok mu pahalı tutuyor? yaptırmasam mı? iş yerindeki bir arkadaşa söyledim oooo zenginsin galiba dedi, zengin değilim. asgari ücrete çalışıyorum, aylık ortalama ne kadar tutar bilgi sahibi olan süslüler yazarsa sevinirim

1. ilk sefer min 1000 TL civarı ortalama mahalle kuaföründe , 500de her ay dip için, loreal mor şampuan 150 lira 3 gidiyor

8 haziran 2022 21:23

2. iyi bi yerde yaptırmayacaksan bulasma. ilk yaptırdıgımda (gecen yaz) 2 bin odedim. her ay da 1000 ödüyorum min. bakım da gerekiyor arada, aslında her ay gerekiyor da o kadar para ayırmıyorum ben de

8 haziran 2022 21:56

3. Evet ben de ucuza kaçmak istemiyorum yanlışlıkla yumurta sarısına dönüp rezil olurum diye de korkuyorum teşekkürler cevaplar için

8 haziran 2022 22:01

4. Anonim 2 batar mıyım yani:D off

8 haziran 2022 22:01

5. Üff yorumlar aşırı abartı her ay bin lira nereye vereceksiniz ya? Ss sosyal medyadan takip et herkes yaptığı işi oraya atıyor sonra da fiyat sorarsın bütçene göre bir yer elbette bulursun.

8 haziran 2022 22:13

6. Her ay bin mi hahahaha... saçlarım küllü açık sarı. Hiç turunculuk veya yeşillenme falan yok. Her ay kendim dibimi açıp boyuyorum açıcı 60 cila da 30 lira tutuyor. Haftada 1 falan maske yapıyorum onun dışında sadece şampuan ve krem. Abartmayın 🤣

8 haziran 2022 23:05

7. Ayol ben saçımı karamelden sarıya açıcı zart zurt kullanmadan evde kendim boyayarak çevirdim gayet de güzel oldu. üstelik öyle çok pahalı boyalar turuncu şampuan kullanmadan yaptım bunu. 20 günde bir boyuyorum duştan duşa maske yapmak dışında hiçbir ek bakım yapmıyorum aylık masrafım 100 lira civarı falandır max. 1000 lira diyen uçmuş yahu bu ne be :d

8 haziran 2022 23:16

8. ben de geçen ay saçlarımı komple açtırıp, uçlara doğru rengi açılan kumral yaptırmıştım ama kumral aktı, saçımda dorelikler kaldı. Dibi de 1,5 cm kadar gelmişti. Açıcı olmadan sadece üst üste ikişer hafta arayla boyayarak açık küllü sarı rengini elde edilebildiğini duydum ve birkaç gün önce ilk dip boyamı yaptım. Şu anda turunculuk var ama birkaç kere daha boyayınca rengin oturacağını biliyorum. Bana 60 tlye mal oldu. Ayda iki kere boyasam 120 tl. Bence sarışınlığa değer. Üstelik bu şekilde zamanla açılan saç oryalsiz daha sağlıklı duruyor.

9 haziran 2022 00:36

9. evet büyük şehirlerdeki iyi kuaförlerde fiyat böyle. siz kendiniz yapıp ucuza getiriyorsanız ne güzel ama bilmeden etmeden salyanızı akıta akıta sataşmayın.

9 haziran 2022 09:13

10. ankarada yaşıyorum. Kuaförüm sombre/ombre işlemine 250 lira alıyor. Dip boya 150 lira. 3 ayda bir ombre, her ay dip boya yaptırıyorum. Düzenli olarak mor şampuan kullanıyorum belki yardımcı olur hesap yapmana süslü

9 haziran 2022 11:32