saçlarına cila attıran var mı?

kızlar benim saçlarım kumral, 5-6 ay once çok yoğun ve tepeden başlamayacak şekilde ombre yaptırmıştım. zamanla aktı, rengi eski canlılığını kaybetti. şuan boylarında biraz, yoğunlukla uçlarında var ama sanki o sarısı beni tatmin etmiyor. kuafördeki cila olayı nedir, ne zamanları ve neden yapılır, fiyatı ombre ücreti kadar mıdır, nasıl bir değişiklik yaratıyor vs gibi sorulara cevap verirseniz çok mutlu olurum.

1. Çok yoğun olmayacak şekilde*, doğal görünümlü yaptırmıştım.

30 ağustos 2019 12:42

2. geçen hafta attırdım. her zaman aynı renge boyanan saçlarım bu sefer çok koyu oldu diplerim kimi görsem saçının rengini mi değiştirdin diyordu o kadar koyu olunca gittim kuaförüme cilayı sürdü 5 dk durdu saçımda ve yıkadık. yani saçta oluşan ton farklarını yok etmek için saçı komple boyamak yerine cila atarak rengi istediğim tona yaklaştırıyorsun. boya akarsa da mesela bazı renkler çok çabuk akar o zaman da cila atmak saçı kurtarıyor. bir kere de röfle sonrası bana göre çok açık sarılar oldu o zaman da atıldı cila öyle kullanmak istemediğim için. hatta araya birkaç paket de atıldı saçıma o zaman. fiyat kısmı kuaföre saça yapılacak değişime göre değişir. ombre kadar değil canım o kadar almazlar. cila zaten sulandırılmış saç boyası ama çok daha keskin bir kokusu var biraz zorluyor insanı saçına sürülürken ama çok beklemediği için kısa sürede yıkanıyor. yalnız o süreyi ayarlamak mesele kuaförün işten anlayan biri olması lazım yani. öyle bir yere git.

30 ağustos 2019 12:52